Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Addera Plus

RESOURCE® ADDERA PLUS

Kirkas, runsasenerginen ja proteiinipitoinen täydennysravintojuoma. Sisältää hedelmämehua

Tästä voit ladata tuotesivut

Resource® Addera Plus on virkistävä ja helposti nautittava ravintojuoma. Juomaa voidaan käyttää ravitsevana janojuomana veden ja mehun tilalla sekä ruokajuomana. Resource® Addera Plus sisältää hedelmämehua, mikä antaa sille raikkaan ja luonnollisen maun. Juoma sisältää heraproteiinia maidosta, joka edesauttaa palauttamaan lihasmassan.1 Juoman sisältämä heraproteiini voi osaltaan helpottaa mahalaukun tyhjenemistä ja näin edesauttaa hyvää siedettävyyttä.2–4

Indikaatiot

Resource® Addera Plus on tarkoitettu ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on sairauteen liittyvä vajaaravitsemus tai sen riski.5,6 Soveltuu potilaille, jotka tarvitsevat lisää energiaa ja proteiinia, sekä rasvojen imeytymishäiriön aiheuttaman kroonisen ripulin, keliakian ja lyhytsuolioireyhtymän yhteydessä.7

Käyttö

Resource® Addera Plus on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Juoma sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

 

Ravista ennen käyttöä. Tarjotaan mieluiten kylmänä. Juoma voidaan myös pakastaa jääpaloiksi tai sorbetiksi.

VINKKI: Potilaille, joilla on dysfagia ThickenUp Clear –sakeuttamisainetta voi helposti sekoittaa Resource Addera Plus -juomaan. Tietoa ThickenUp Clearista löydät täältä

 

Tietoa ThickenUp Clearista löydät täältä 

Annostelu

1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Maku

Sitruuna, Monihedelmä, Omena, Rypäle-Omena, Appelsiini, Päärynä-Kirsikka, Ananas-Appelsiini, Vadelma-Mustaherukka

Myyntiyksikkö

4 x 200 ml

Säilytys

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainesosat

Vesi, glukoosisiirappi, hedelmämehut tiivisteistä*, hydrolysoitu heraproteiini (maito), sakkaroosi, happamuudensäätöaine (E330, E525), kivennäisaineet (kaliumsitraatti, kaliumjodidi), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, A, riboflaviini, foolihappo, K, biotiini, D, B12), aromit, emulgointiaine (E471).

 

* Hedelmämehu tiivisteestä:

Omena: Omenamehu tiivisteestä (22,8%)

Rypäle-Omena: Omena- ja rypälemehu tiivisteestä (16,1%)

Appelsiini: Appelsiinimehu tiivisteestä (13,9%)

Päärynä-Kirsikka: Päärynä- ja kirsikkamehu tiivisteestä (17,7%)

Ananas-Appelsiini: Ananas- ja appelsiinimehu tiivisteestä (14,1%)

Vadelma-Mustaherukka: Vadelma- ja mustaherukkamehu tiivisteestä (10,4%)

Monihedelmä: Veriappelsiini-, rypäle- ja mandariinimehu tiivisteestä (14,7 %) Sitruuna: Sitruunamehu tiivisteestä (7,1 %)

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.

Viitteet:

1. Hoffman & Falvo (2004). Protein – which is best? Journal of Sports Science and Medicin. 3, 118–130. 2. Khoshoo V et al. (1996). Incidence of gastroesophageal reflux with whey and casein-based formulas in infants and in children with severe neurological imparment. J ped Gastroent Nutr. 22. 48–55. 3. Fried MD et al. (1992). Decrease in gastric emptying time and episodes of regurgitation in children with spastic quadriplegia fed a whey-based formula. J Ped. 120, 569–572. 4. Khosoohoo V and Brown S. (2002). Gastric emptying of two whey-based formulas of different energy density and its clinical implication in children with volume intolerance. Eur J Clin Nutr. 56, 1–3. 5. Persson et al. (2007). Nutritional supplementation and dietary advice in geriatric patients at risk of malnutrition. Clinical Nutrition. 26, 216–224. 6. Faxen-Irving et al. (2002). The effect of nutritional intervention in elderly subjects residing in group-living for the demented. Eur. J. Clin. Nutr. 56, 221–227. 7. Stratton RJ, Elia M. Who benefits from nutritional support: what is the evidence? European journal of gastroenterology & hepatology. 2007 May;19(5):353-8.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää