Resource®

Resource

Resource®-tuoteperhe sisältää tieteellisesti tutkittuja tuotteita, jotka on tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille. Vajaaravitsemus voi kehittyä monesta eri syystä, esimerkiksi sairauden tai ikääntymisen myötä. Tällaisissa tapauksissa Resource®-tuotteet voivat tukea ravinnon- ja energiansaantia.

Ravitsemuksella ja energiansaannilla on suuri merkitys terveyden ja elämänlaadun kannalta kaikissa elämänvaiheissa. Resource®-tuotteet on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka eivät saa ruokavaliostaan riittävästi ravintoa. Eri tuotteet voivat eri tavoin täyttää henkilöiden yksilölliset ravitsemustarpeet.

Resource®-tuoteperhe sisältää ravintojuomia ja täydennysjauheita, joiden energia-, proteiini-, kuitu-, vitamiini- ja kivennäisainekoostumus vaihtelee. Tuotteet on kehitetty lisäravintoa ja -energiaa tarvitsevien henkilöiden tarpeisiin. Resource®-tuotteita on saatavana useita eri makuja ja koostumuksia.

Resource®-tuotteet ovat kliinisiä ravintovalmisteita joita käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Ne on tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskiryhmään kuuluville henkilöille.

Resource® on Nestlé Health Sciencen tuotemerkki.


Lisää ravintoa ja energiaa

Expertise Category