Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Ihmiset Planeetta

Meistä

Uskomme, että ravitsemustiede voi johtaa uuteen tapaan käsitellä terveyttä.

Taustamme

Taustamme

Nestlé Health Sciencella on vuosikymmenien kokemus innovaatioista ja sitoutuneesta työstä. Yhtiön perustivat vuonna 2011 ihmiset, joiden intohimona ovat ravitsemustiede ja ravitsemuksen mahdollisuudet. Sen jälkeen olemme muuttuneet yhtiönä paljon, mutta sitoutuminen terveempään elämään jatkuu edelleen. Ravitsemus- ja ravintotuotteemme ovat kaikkien saatavilla – vastasyntyneistä kaikkein vanhimpiin.

Kaiken perustana on tieteellinen tutkimus. Tutkimuksissa ja kehityksessä teemme laajaa yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Näin voimme maailmanlaajuisesti tarjota ravitsemusalan uusimmat innovatiiviset edistysaskeleet asiakkaiden, potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten hyödyksi. Autamme ihmisiä elämään mahdollisimman tervettä elämää – tämän lupauksen takana seisomme.

Across-the-World.jpg

Terve elämä, terve planeetta

Kestävyys on keskeinen lähtökohta tuotteidemme kehityksessä. Tavoitteenamme on, että vuoteen 2025 mennessä koko yhtiö käyttää ainoastaan uusiutuvia energianlähteitä ja samalla teemme kaikista pakkauksistamme täysin kierrätettäviä.

Our Growth Goals.jpg

Kasvutavoitteemme

Haluamme auttaa ihmisiä elämään mahdollisimman terveellisesti tarjoamalla tieteellisesti tutkittuja ravitsemusratkaisuja. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meillä on laaja valikoima tuotemerkkejä yli 140 maassa, mutta emme tyydy siihen. Haluamme auttaa yhä useampia ihmisiä ylläpitämään tai parantamaan terveyttään. Tämän tavoitteen saavutamme vahvistamalla asemaamme ravitsemusalan johtavana toimijana, laajentamalla tarjontaamme eri puolilla maailmaa sekä etsimällä jatkuvasti uusia innovaatioita.
How we are structured_07.12

Yrityksemme rakenne

Nestlé Health Science on Nestlén sisällä toimiva maailmanlaajuinen organisaatio, jolla on keskeinen asema ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä. Tämä tarkoittaa, että käytössämme on Nestlé-konsernin huomattavat resurssit sekä vapaus hyödyntää ja kehittää omia mahdollisuuksiamme.

Täydennämme maailmanlaajuista tarjontaamme käynnistämällä uusia kumppanuuksia, investoimalla yrityksiin, joiden tavoitteet vastaavat omiamme, ja ostamalla yrityksiä. Tukikohtamme on Sveitsin Vers-chez-les-Blancsissa sijaitseva Nestlé Research Center, minkä lisäksi meillä on toimistoja kaikissa toimintamaissamme.

Asiantuntijamme

Asiantuntijamme

Meillä on ravitsemus- ja ravintotuotteita kaikille - vastasyntyneistä kaikkein vanhimpiin. Tarjoamme tarvittavat ratkaisut terveyden ylläpitoon – olipa kyse sitten aktiivisesta elämäntavasta, joka edellyttää lisäravintoa, tai sairaudesta, joka tuo mukanaan erityisiä ravitsemustarpeita. Meillä on asiantuntemusta aina lääkkeistä ja kliinisistä ravintovalmisteista aktiivista elämäntapaa tukeviin ravintolisiin ja kehittäessämme parhaita vaihtoehtoja yksilöllisiin tarpeisiin tukenamme on maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto, johon kuuluu terveydenhuollon ammattilaisia, terveyspalveluja, apteekkeja, akateemikkoja ja tutkijoita.
Terveempää elämää ympäri maailman

Terveempää elämää ympäri maailman

Tuotteitamme myydään yli 140 maassa, ja yli 11 000 työntekijäämme tekevät lujasti töitä, jotta voimme tarjota parasta ravitsemuksen alalta. Kattavaan yhteistyöverkostoomme kuuluu tutkijoita ja kehittäjiä, joiden ansiosta tarjoamamme tuotteet edustavat aina tieteellisen tutkimuksen kärkeä. Toimitusketjumme laajenee jatkuvasti, ja tällä hetkellä meillä on 18 tuotantolaitosta eri puolilla maailmaa.

Asiakkaidemme tarpeet ja mieltymykset vaihtelevat eri maissa, ja siksi räätälöimme tuotteemme sen mukaisesti. Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa toimivat Product Technology Center -keskukset mahdollistavat paikallisesti räätälöityjä ratkaisuja.

Työpaikat

Uusimmat avoimet työpaikat

Lue lisää