Resource® 2.0+fibre

Runsasenerginen ravintojuoma, joka sisältää proteiinia ja liukoisia kuituja

Resource® 2.0+fibre sopii käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Käytettäessä ravintolisänä suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–3 pulloa. Tarvittaessa ravintojuoma soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.


Resource® 2.0+fibre on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.

Aikuisille 1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.
Aprikoosi, Suklaa, Mansikka, Kahvi, Vanilja, Neutraali ja Metsämarja

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiinit, rypsiöljy, kuitu [galakto-oligosakkaridit (sisältää maitoa), frukto-oligosakkaridit], sakkaroosi*, vähärasvainen kaakaojauhe (1,3 %)**, kivennäisaineet (natriumsitraatti, kaliumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, rautasulfaatti, natriumkloridi, sinkkisulfaatti, kalsiumsitraatti***, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), emulgointiaineet (E472e, E471), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D, B12**), happamuudensäätöaineet (E330, E525), stabilointiaine (E418), aromi, värit****.


Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.


*Neutraali maku ei sisällä sakkaroosia
**Ainoastaan Suklaa
***Ei suklaan makuinen


****Väri:
Aprikoosi: E120 ja E160a
Mansikka: E120
Metsämarja: E120
Kahvi: E150C


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioitu


Lisää ravintoa ja energiaa