Resource® 2.0

Proteiinia sisältävä runsasenerginen ravintojuoma

Resource® 2.0 sopii käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Käytettäessä ravintolisänä suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–3 pulloa. Tarvittaessa ravintojuoma soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Resource® 2.0 on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskiryhmään kuuluville henkilöille.

Aikuisille 1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Aprikoosi, Vanilja ja Mansikka

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiinit, rapsiöljy, sakkaroosi, kivennäisaineet (natriumsitraatti, kaliumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, natriumkloridi, sinkkisulfaatti, kalsiumsitraatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti), emulgointiaineet (E472e, E471), aromi, stabilointiaine (E418), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, D, K, foolihappo, biotiini), värit*, happamuudensäätöaine (E330, E525).

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.


* Väri:
Aprikoosi: E160a ja E120
Mansikka: E120


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioitu


Lisää ravintoa ja energiaa