Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Tutkimus Elämä

Asiantuntemus

Oikea ravitsemus voi muuttaa elämää. Meillä on laaja ja syvällinen asiantuntemus ravitsemuksesta, ja kaikki mitä teemme perustuu tieteelliseen tutkimukseen.

Näemme kaikkialla mahdollisuuksia parantaa terveyttä ravitsemuksen avulla. Asiantuntemuksemme aktiivista elämäntapaa tukevan ravitsemuksen alalla – vitamiineista ja mineraaleista ravintolisiin ja kliinisiin ravintovalmisteisiin – perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja kattaa kaikki terveyden osa-alueet.

Luomme kuluttajille ja terveydenhuollon ammattilaisille uuden tavan nähdä miten terveydestä voidaan pitää huolta. Hyödynnämme laajaa tutkimus- ja kehitysverkostoamme ravitsemuksen mahdollisuuksien selvittämiseen, keskittyen muun muassa ruoka-allergioihin, aineenvaihduntaan, mahan ja suoliston terveyteen, terveeseen ikääntymiseen sekä aikuisten ensihoitoon. Laajassa ratkaisuvalikoimassamme kaikkiin elämänvaiheisiin on yksi yhteinen piirre: tuotteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja auttavat ihmisiä elämään mahdollisimman terveesti.

Halusitpa elää terveemmin tai vahvistaa jo valmiiksi hyvää terveyttäsi, löydät tarvitsemasi tuotteet aktiiviseen elämäntapaan tarkoitetusta valikoimastamme. Tarjoamme mahdollisuuden ihmisille, jotka haluavat parantaa jo lähtökohtaisesti terveellistä elämäänsä ravintolisillä. Terveet elämäntavat on enemmän kuin pelkkä trendi, ja olemme apunasi matkasi joka askeleella. Tuotemerkkejämme myydään kaikkialla maailmassa, sekä "tavallisille” ihmisille, joiden on täydennettävä ravinnonsaantiaan, että tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoillekin. Ravitsemuksen tarve myös vaihtelee eri elämänvaiheissa. Tarjoamme tukea myös erityisiin ravitsemustarpeisiin, jotka johtuvat esimerkiksi vajaaravitsemuksesta tai ruoansulatusongelmista. Tuotteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen, ja ne on kehitetty erityisiin tarpeisiin.

Aktiivista elämäntapaa tukevat tuotemerkit

Oikea ravitsemus voi muuttaa elämää – tämä on kliinisten ravintovalmisteidemme perusajatus. Tuotteemme auttavat ylläpitämään tai parantamaan terveyttä eri tilanteissa ja sairauksissa. Autamme muun muassa lapsia, joilla on ruoka-aineallergia tai tarvitsevat letkuruokintaa, tehohoitoon joutuneita ja Crohnin tautia sairastavia. Tuotteidemme parantamiseksi ja uusien innovaatioiden kehittämiseksi tiimimme tekevät yhteistyötä tutkijoiden, terveydenhuollon ammattilaisten, potilaiden ja erilaisten verkostojen kanssa. Parhaat tulokset perustuvat parhaisiin tutkimuksiin.