Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Tarkoitus Intohimo

Työntekijät

Edistä terveellisemmän elämän edellytyksiä työskentelemällä Nestlé Health Sciencella.

Omat mahdollisuutesi

Omat mahdollisuutesi

Nestlé Health Science on ainutlaatuinen yhtiö, ja etsimme joukkoomme ainutlaatuisia ihmisiä. Yli 11 000 työntekijäämme eri puolilla maailmaa ovat sitoutuneet vahvasti siihen, kuinka ravitsemus voi muuttaa elämää.

Kanssamme saat mahdollisuuden vaikuttaa niin yksilö- kuin terveydenhuoltojärjestelmätasolla terveyttä käsitteleviin strategioihin. Voit tuoda oman panoksesi innovaatioihin, sillä meillä uudet ideat voivat tulla keneltä työntekijältä tahansa. Ja tekemällä yhteistyötä eri tieteenaloilta, toiminnoista ja maista tulevien ihmisten kanssa voit lopulta päästä muuttamaan potilaiden ja kuluttajien elämää.

Meillä on useita urapolkuja mm.: markkinointi, lääketieto, tutkimus, tuotekehitys, taloushallinto. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Tavoitteemme

Tavoitteemme

Olemme enemmän kuin pelkkä yhtiö. Olemme joukko eri puolilla maailmaa toimivia ihmisiä, jotka haluavat luoda edellytyksiä terveemmälle elämälle ravitsemuksen avulla. Meitä motivoi lisäarvo, jota voimme luoda kuluttajille, potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Arvomme perustuvat kunnioitukseen muita ihmisiä, monimuotoisuutta ja tulevaisuutta kohtaan. Tiimimme tarjoaa ratkaisuja kaikille osa-alueille hyvinvoinnista ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, ja kohderyhmänämme ovat kuluttajat ja potilaat kaikissa elämänvaiheissa.

Terve elämä, terve planeetta

Terve elämä, terve planeetta

Kestävyys on keskeinen lähtökohta tuotteidemme kehityksessä. Tavoitteenamme on, että vuoteen 2025 mennessä koko yhtiö käyttää ainoastaan uusiutuvia energianlähteitä ja samalla muutamme kaikki pakkauksemme täysin kierrätettäviksi.
Työntekijämme

Työntekijämme

Nestlé Health Sciencella on tavoite: olla yritys joka tunnetaan monimuotoisuudestaan ja joka tarjoaa useita eri urapolkuja. Meiltä löytyy paikka sinulle, olitpa vastavalmistunut, kokenut ammattilainen tai jo valmis johtotehtäviin.

Organisaatiomme kaikissa osissa (aktiivista elämäntapaa tukeva ravitsemus, kliiniset ravintovalmisteet ja lääkkeet) toimii tutkijoita, lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia, jotka löytävät ja kehittävät uusimpia ravitsemusinnovaatioita läheisessä yhteistyössä terveydenhuoltoalan kanssa.

Toimitusketjuissamme, tuotantolaitoksissamme ja toimistoillamme kaikki työntekijät vastaavat osaltaan siitä, että tuotteemme tuotetaan turvallisesti ja kestävästi.

Markkinointi-, digi- ja verkkokauppatiimimme löytävät parhaat tavat tavoittaa kuluttajat, potilaat ja terveydenhuollon ammattilaiset. Meitä kaikkia yhdistää halu muuttaa elämää ravitsemustieteen avulla.

Työskentelytapamme

Työskentelytapamme

Olemme nopeasti kasvava organisaatio sekä olemassa olevien yritysten että uusien yritysostojen myötä. Tämä kehitysliike heijastuu työskentelytavoissamme. Jos liityt joukkoomme, haluamme, että uskallat osallistua ja haastaa ihmisten näkemyksiä ravitsemusratkaisuista aina terveyden hallintaan. Haluamme, että toimit vakuuttavasti ja intohimoisesti.

Menestyksemme perustuu yhteistyöhön. Olemme avoimia uusille ideoille, ja parhaiden tulosten saavuttamiseksi pyrimme aina kokoamaan tiimin, jossa ihmisten taustat ja kokemukset ovat erilaisia. Mahdollisuuksia on monia, mutta kaikkea yhdistää se, mikä todella merkitsee jotakin: uusien ratkaisujen löytäminen kuluttajien, potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten hyväksi.

Sinun urasi

Sinun urasi

Kun kasvamme, työntekijät kasvavat kanssamme. Ravitsemus aktiiviseen elämäntapaan tai kliininen ravitsemus – mistä ikinä aloitatkaan urasi, meillä on paljon mahdollisuuksia.

Kannustamme työntekijöitämme kasvamaan ja kehittymään hyödyntämällä yrityksemme leveitä hartioita sekä eri liiketoiminta-alueilla että maantieteellisesti.

Sinä, joka haluat auttaa kuluttajia ja potilailta elämään terveellisempää elämää, voit saada tähän kaikki mahdollisuudet Nestlé Health Sciencella.