Resource® Ultra – Uutuus! Uusi sisältö, enemmän proteiinia

Tiivistetty ravintojuoma, jossa on runsaasti energiaa ja korkealaatuista proteiinia

Resource®  Ultraa tulee käyttää terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Suositeltu päivittäinen annos ravinnon lisänä aikuisille on 1-3 pulloa á 125 ml. Yli 14-vuotiaille lapsille suositellaan 1 pullo päivässä ravintolisänä terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Resource® Ultra on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, mutta sitä ei suositella ainoaksi ravinnonlähteeksi korkean proteiinipitoisuuden takia.

Resource®  Ultra on kliininen ravintovalmiste jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.

Vanilja, Mansikka, Hasselpähkinä ja Kahvi

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, rypsiöljy, heraproteiini (maito), maitoproteiini, sakkaroosi, glukoosisiirappi, kivennäisaineet (kromikloridi, kuparisulfaatti, rautasulfaatti, magnesiumsitraatti, magnesiumfosfaatti, mangaanisulfaatti, kaliumkloridi, kaliumjodidi, natriumfluoridi, natriummolybdaatti, natriumselenaatti, kalsiumfosfaatti, sinkkisulfaatti), emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E460, E466), happamuudensäätöaineet (E330, E525), vitamiinit (niasiini, A, tiamiini, B12, riboflaviini, pantoteenihappo, B6, biotiini, foolihappo, C, D, E, K), luontainen aromi, väri*

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

*Ainoastaan mansikan, kahvin ja hasselpähkinän makuisessa:
Mansikka: E120
Kahvi, Hasselpähkinä: E150a

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.
Halal-sertifioitu

Lisää ravintoa ja energiaa