Resource® Ultra

Runsasenerginen ja korkealaatuista proteiinia sisältävä ravintojuoma

Resource® Ultra sopii käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Käytettäessä ravintolisänä suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–3 125 ml:n pulloa. Yli 10-vuotiaille lapsille suositusannos ravintolisänä on 1 pullo päivässä terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Ravintojuoma ei sovi käytettäväksi ainoana ravinnonlähteenä. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille.

Resource® Ultra on kliininen ravintovalmiste jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.

Aikuiset: 1-3 pulloa á 125 ml päivässä ravinnon lisänä.
Lapset 10 vuoden iästä alkaen: lääkärin tai ravitsemusterapeutin suosituksesta 1 pullo päivässä.

Vanilja, Mansikka, Karamelli ja Kahvi

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiinit, rypsiöljy, sakkaroosi, kivennäisaineet (kaliumfosfaatti*, magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, kaliumsitraatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, kuparisulfaatti, mangaanisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, natriummolybdaatti), emulgointiaine (E471), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, biotiini, K, D, B12), happamuudensäätöaineet (E525), aromi, stabilointiaine (E418), väri**.


Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.


*Ainoastaan karamellin ja kahvin makuisessa
***Väri:
Mansikka: E120
Vanilja: E160a
Karamelli: E150a
Kahvi: E150a


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioituLisää ravintoa ja energiaa