Resource® Ultra Fruit – UUTUUS 2024!

Proteiinia sisältävä kirkas ja energiapitoinen ravintojuoma

Resource® Ultra Fruit -juomaa käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–2 pulloa ravintolisänä. Ravintojuoma ei sovi käytettäväksi ainoana ravinnonlähteenä. Tuotetta suositellaan aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille.

Resource® Ultra Fruit on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.

Omena, Appelsiini, Ananas ja Vadelma-Mustaherukka

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, glukoosisiirappi, heraproteiini (maito), sakkaroosi, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, A, riboflaviini, foolihappo, K, biotiini, D, B12), vaahdonestoaine (E471), aromi, värit*, kaliumjodidi, happamuudensäätöaineet (E330, E525).

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.


*** Väri:
Omena: E141
Appelsiini: E160a
Vadelma-Mustaherukka: E120


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.

Halal-sertifioitu


Lisää ravintoa ja energiaa