Resource® Protein

Runsasproteiininen ravintojuoma, monta herkullista makua

Resource® Protein sopii käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Käytettäessä ravintolisänä suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–3 pulloa. Tarvittaessa ravintojuoma soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.


Resource® Protein on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.

1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Aprikoosi, Suklaa, Mansikka, Metsämarja, Kahvi ja Vanilja

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadAvaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiinit, sakkaroosi, rypsiöljy, vähärasvainen kaakaojauhe (1,4%)*, emulgointiaine (E471), kivennäisaineet (kaliumkloridi, kaliumsitraatti, natriumsitraatti, magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), aromit, tärkkelys**, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D), stabilointiaine (E407), väri***, happamuudensäätöaine (E330, E525).


Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.


** Ainoastaan Suklaa
** Kaikissa muissa makuvaihtoehdoissa paitsi Suklaassa


*** Väri:
Aprikoosi: E120 ja E160
Mansikka: E120
Metsämarja: E120
Kahvi: E150c


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioitu


Lisää ravintoa ja energiaa