Althéra® Alfaré® Alfamino®

Althéra® Alfaré® Alfamino® banner

Hypoallergeeniset erityisravintovalmisteet maitoallergian yhteydessä

Monet vastasyntyneet kärsivät erilaisista ruoka-allergioista, kuten maitoallergiasta. Nestlé Health Science on kehittänyt tuotesarjan, joka tarjoaa räätälöityjä ravitsemushoitoja vastasyntyneiden erilaisiin tarpeisiin. Tuotteet on suunniteltu täydentämään tai korvaamaan imetystä, kun täysimetys ei ole mahdollista.


Tuotesarjaan kuuluu neljä eri tuotetta, Althéra®, Alfare®, Alfamino ja Alfamino® Junior. Althéra® on erityisravintovalmiste maitoallergisille. Alfare® on tarkoitettu imeväisille, joilla on ruoansulatuskanavan häiriöitä ja/tai imeytymishäiriö sekä ruoka-allergia. Alfamino® on erityisravintovalmiste imeväisille, joilla on vaikea maitoallergia ja/tai useita ruoka-allergioita. Alfamino® Junior sopii yli 1-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat aminohappopohjaisen erityisravintovalmisteen.


Me Nestlé Health Sciencella kehitämme jatkuvasti tuotteitamme tarjotaksemme parhaan mahdollisen avun potilaille. Tarjoamme myös apuvälineitä vanhemmille ja terveydenhuollon ammattilaisille helpottamaan varhaisen maitoallergian diagnosointia. Meille on erittäin tärkeää noudattaa Maailman terveysjärjestön (WHO) suosituksia.

Räätälöidyt tuotteet pikku vatsoille

TÄRKEÄÄ TIETOA

Äitejä tulee kannustaa jatkamaan imetystä, vaikka heidän imeväisikäisillä lapsillaan olisi lehmänmaitoallergia. Tämä edellyttää yleensä ravitsemusterapeutin neuvontaa siten, että kaikki lehmänmaidon proteiinilähteet suljetaan kokonaan pois äidin ruokavaliosta. Jos päädytään käyttämään erityistä imeväiselle tarkoitettua ravintovalmistetta, on silloin tärkeää, että tuotteen etiketissä olevia ohjeita noudatetaan. Vesi ja pullot, joita ei ole keitetty, tai virheellinen laimennus voivat olla vaarallisia lapsen terveydelle. Väärin säilytetty, käsitelty, valmistettu tai annettu valmiste voi vähitellen johtaa imeväisen terveyteen negatiivisesti. Imeväisten ravitsemuksellisiin tarpeisiin kehitettyjä erityisiin lääkinnällisiin tarkoituksiin tarkoitettuja elintarvikkeita tulee käyttää terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Area of Interest
Expertise Category