Isosource®

Isosource

Isosource® tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima ravitsemuksellisesti täysipainoisia letkuravintovalmisteita, vajaaravittujen tai sen riskissä olevien potilaiden ravitsemushoitoon

Isosource antaa sairaanhoitohenkilökunnalle mahdollisuuden valita potilaiden eri tarpeisiin sopivan tuotteen. Kaikkia tuotteita yhdistää se, että niiden sisältämä proteiini, hiilihydraatit, rasva ja ravintokuitu ovat korkealaatuisia.

Jotta potilas saisi parhaan mahdollisen avun palautumiselleen, tuotteiden sisältämä energia, proteiinin tyyppi ja määrä, ravintokuitu sekä muiden ainesosien jakauma jäljittelee lautasella olevaa tavallista ruokaa.

Isosource Junior on valikoima letkuravintovalmisteita, jotka soveltuvat erityisesti nuorempien lasten erityisiin tarpeisiin. Täältä voi valita eri energiapitoisuuksien ja kuidullisten tai kuiduttomien tuotteiden väliltä. Kaikki Isosource Junior –letkuravintovalmisteet ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia, ja niitä suositellaan käytettäväksi 1-vuoden iästä alkaen.

Kaikki tuotteet toimitetaan SmartFlex™:n ainutlaatuisessa ja innovatiivisessa pakkauksessa. Videon alapuolella voit nähdä, miten pullon muotoilu tekee siitä käyttäjäystävällisen sekä potilaille että huoltajille, ja miten se on suunniteltu kierrätystä varten ja jätemäärän vähentämiseksi.


Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin

Expertise Category