Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Resource MiniMax

Resource® MiniMax®

Kaikki lapset ansaitsevat hyvän alun elämälleen

Tästä voit ladata tuotesivut

Resource MiniMax on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma lapsille, joilla on kohonnut energiantarve, vajaaravitsemus tai muita kasvuun liittyviä ongelmia. 1 vuoden iästä alkaen.

 

Resource MiniMax pohjautuu luomumaitoon ja –kermaan ja sitä voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä tai muun ravinnon lisänä.

Koostumus

  • Resource MiniMax pohjautuu luomumaitoon ja –kermaan, siinä on täyteläinen ja mieto maku
  • Proteiinista 48 % on heraa, helpottamaan mahalaukun tyhjenemistä ja edesauttamaan hyvää siedettävyyttä
  • Resource MiniMaxia käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti

Hyvänmakuinen

  • Jotta lapsi saa tarpeeksi ravintoa on tärkeää, että täydennysravintojuoma on hyvänmakuinen. Siksi Resource MiniMax –juomaa on saatavana kolme suosittua makuvaihtoehtoa: Kaakao, Mansikka ja Banaani-Aprikoosi.
  • Vaihtelun vuoksi se voidaan juoda lämpimänä tai kylmänä, pakastaa jäätelöksi tai sitä voidaan käyttää leivonnassa ja ruoanlaitossa.
  • Ravista pulloa ennen käyttöä.

Käytä leivonnassa tai ruoanlaitossa

Haluatko vinkkejä siitä mihin voit käyttää Resource MiniMaxia?

Lataa reseptivihko täältä


Tuotteita hyvän elämän alkuun
MiniMax Lasten letkuravinto
MiniMax Lasten letkuravinto
MiniMax Lasten letkuravinto on energiarikas letkuravintovalmiste/täydennysravintojuoma. Sen maku on mieto ja neutraali. Sisältää luomumaitoa ja –kermaa. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Lapsille 6 kuukauden iästä alkaen.
Lue lisää
Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää