Resource® Teho 1.5

Runsasenerginen ja miedon makuinen ravintojuoma

Resource® Teho 1.5 sopii käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Käytettäessä ravintolisänä suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–3 pulloa. Tarvittaessa ravintojuoma soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.


Resource® Teho 1.5 on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.

1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Aprikoosi, Banaani, Kaakao, Mansikka-Vadelma, Kahvi ja Vanilja

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiinit, kasviöljyt (rapsi, maissi, soijaöljy), sakkaroosi, kivennäisaineet (kaliumkloridi, natriumfosfaatti, magnesiumkloridi, natriumsitraatti, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), aromi, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E407), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D), värit*, happamuudensäätöaine (E330, E525).

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

*Väri:
Aprikoosi: E120 ja E160a
Mansikka ja vadelma: E120
Kahvi: E150d
Kaakao: kaakaojauhe (1,5 %)


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöäHalal-sertifioituLisää ravintoa ja energiaa