Resource® Instant Protein

Resource® Instant Protein on tarkoitettu ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on vajaaravitsemus tai vajaaravitsemuksen riski. Sopii hyvin potilaille, joilla on kohonnut proteiinintarve.

Resource® Instant Protein on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Käytetään varoen vaikean munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä (estimoitu glomerulussuodosnopeus <30 ml/min/1.73 m2). Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön. Aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Lämpimässä ruoassa tai juomassa: Sekoita Resource® Instant Protein pieneen määrään haaleaa nestettä ennen sen lisäämistä ruokaan tai juomaan.

Kylmässä juomassa tai kastikkeessa:Resource® Instant Protein -jauheen voi sekoittaa suoraan juomaan tai ruokaan.

10-15 g jauhetta (2-3 ruokalusikallista) per 150 ml nestettä tai 150 g ruokaa. Räätälöidään potilaan iän ja kunnon/tarpeen mukaan.


Huom: Älä muuta jauheen ja veden suhdetta. Noudata annostusohjetta tai suosituksia päivittäisestä ravinnonsaannista.

Säilytetään viileässä ja kuivassa. Valmistettu tuote säilytetään peitettynä ja käytetään 6 tunnin kuluessa säilytettäessä huoneenlämmössä tai 24 tunnin kuluessa säilytettäessä jääkaapissa. Käytetään 4 viikon sisällä avaamisesta. Heitä pois ylijäänyt lämmitetty tuote. UHT-käsitelty.

Maitoproteiini, emulgointiaine (soijalesitiini), paakkuuntumisenestoaine (E341). Saattaa sisältää soijaproteiinia.


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioituLisää ravintoa ja energiaa