Resource® Complete

Resource® Complete nostaa ruoan energia- ja proteiinisisältöä

Resource® Complete sopii käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Käytettäessä ravintolisänä suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–3 annosta. Tarvittaessa tuote soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön. Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.


Resource® Complete on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon henkilöille, joilla esiintyy vajaaravitsemusta tai sen riskiä.

1–3 annosta päivässä tai lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeistuksen mukaan käytettäessä ainoana ravinnonlähteenä. Kysy lääkäriltä tai ravitsemusterapeutilta oikeaa annostelua lapsille.

Säilytys viileässä ja kuivassa, avattu pakkaus käytettävä 4 viikon kuluessa. Valmistettu tuote peitetään huolellisesti ja käytetään 4 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä, tai 24 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään jääkaapissa. Ylijäänyt lämmitetty valmiste heitetään pois.

Maltodekstriini, maitoproteiinit, rasvaton maitojauhe ja täysmaitojauhe, sakkaroosi, kasviöljyt (rapsi, auringonkukka (sisältää maitoa)), kivennäisaineet (kaliumsitraatti, kaliumkloridi, natriumsitraatti, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, natriumkloridi, rautafosfaatti, sinkkisulfaatti, kalsiumfosfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti, kromikloridi, natriumfluoridi), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E472b, soijalesitiini), vitamiinit (C, E, pantoteenihappo, niasiini, tiamiini, B6, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D, B12), hapettumisenestoaineet (E304, E306, sisältää soijalesitiiniä), paakkuuntumisenestoaine (E341). Saattaa sisältää soijaproteiinia.


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioituLisää ravintoa ja energiaa