Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Soup

Resource® Soup

Ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen keitto

Resource® Soup on täysipainoinen, runsasenerginen ravintolisä. Hyvä vaihtoehto makeille ravintojuomille. Keitto on valmis syötäväksi, sitä on saatavana broilerin, kasvisten ja tomaatin makuisena. Sisältää maitoproteiinia.

Tästä voit ladata tuotesivut

Indikaatiot

Ravitsemushoitoon potilaille, joilla on sairaudesta johtuva vajaaravitsemus tai vajaaravitsemuksen riski, erityisesti niille, joilla on kohonnut energiantarve. Sopii myös Crohnin taudin yhteydessä.

Käyttö

Resource® Soup on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Keitto sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

 

Tarjoile mieluiten lämmitettynä: Ota alumiinifolio pois ja lämmitä varovasti (älä anna kiehua) mikroaaltouunissa noin 700 watin teholla 45–60 sekunnin ajan. Voit lämmittää keiton myös kattilassa liedellä koko ajan sekoittaen. Voit lisätä keittoon suolaa ja pippuria maun mukaan.

 

HUOM! Resource® Soup -keittoa ei saa keittää.

Annostelu

1–3 pakkausta päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Maku

Broilerikeitto, kasviskeitto, tomaattikeitto.

Myyntiyksikkö

4 x 200 ml

Säilytys

Älä kuumenna uudestaan, kaada pois kuumennettu käyttämättä jäänyt tuote. Avattu pakkaus säilytetään uudelleen suljettuna jääkaapissa, se tulee käyttää 24 tunnin sisällä. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä säilytettäessä huoneen lämmössä. Avaamaton pakkaus säilytetään viileässä ja kuivassa. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainesosat

Broilerikeitto: Vesi, glukoosisiirappi, kasvistiiviste (8,4 % ennastettuna - porkkana 5 %, sipuli 3,4 %), maitoproteiini, rapsiöljy, broilerinliha (3 % ennastettuna), herneproteiini, tärkkelys, aromit (sisältää selleriä), kivennäisaineet (kaliumkloridi, magnesiumoksidi, natriumvetyfosfaatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti), emulgointiaine (E471), suola, arominvahvenne (E622), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, B1, A, B2, D, K, foolihappo, biotiini).

 

Kasviskeitto: Vesi, kasvistiiviste (40,6 % ennastettuna - tomaatti 8,6 %, purjosipuli 7,3 %, kurpitsa 7,3 %, porkkana 5,3 %, selleri 4,7 %, sipuli 4,7 %, peruna 2,7 %), glukoosisiirappi, maitoproteiini, rapsiöljy, herneproteiini, tärkkelys, kivennäisaineet (kaliumkloridi, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti), hiivauute, emulgointiaine (E471), suola, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, B1, A, B2, D, K, foolihappo, B12, biotiini), aromit (sisältää maitoa).

 

Tomaattikeitto: Vesi, kasvistiiviste (39,7 % ennastettuna - tomaatti), glukoosisiirappi, maitoproteiini, rapsiöljy, herneproteiini, tärkkelys, kivennäisaineet (kaliumhydroksidi, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, natriumselenaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi), emulgointiaine (E471), suola, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, B1, B2, A, D, K, foolihappo, B12, biotiini), aromit (sisältää maitoa, vehnää, ohraa ja selleriä).

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.
Halal-sertifioitu


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää