Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
SeniorActiv

RESOURCE® SENIORACTIV

Runsasproteiininen ravintojuoma, jossa korkea D-vitamiinipitoisuus ja kalsiumia

Resource® SeniorActiv on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti D-vitamiinia, proteiinia ja kalsiumia, jotka ovat tärkeitä lihasmassan1,2 ja vahvan luuston3 ylläpitämisessä. Nämä tekijät voivat vähentää kaatumisten3 ja murtumien44riskiä yli 50-vuotiailla aikuisilla.

Lisäksi Resource® SeniorActiv -juoma sisältää mm. kalaöljyn EPA- ja DHA-rasvahappoja sekä prebioottisia FOS- ja inuliinikuituja, jotka auttavat ylläpitämään suoliston hyvää bakteeritasapainoa.5

Tästä voit ladata tuotesivut

Indikaatiot

Juoma on tarkoitettu ruokavaliohoitoon iäkkäämmille aikuisille, joilla on vajaaravitsemus tai sen riski.6 Sopii myös potilaille joilla on, tai on vaarana saada, vajaaravitsemukseen liittyviä komplikaatioita, kuten esim. luuston ja lihasten kunto,1 lisääntynyt kaatumisen riski, murtumia,7 huonosti paranevia haavoja,8 lihaskato9 ja kognitiivisia häiriöitä.9

Käyttö

Resource® SeniorActiv on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Sopii ainoaksi ravinnonlähteeksi. Sopii vain yli 50-vuotiaille aikuisille.

 

Ravistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mieluiten kylmänä. Voidaan nauttia myös pakastettuna jäätelön tapaan.

Annostelu

1–2 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Maku

Kermainen vanilja, Mansikkapiirakka, Kermatoffee.

Myyntiyksikkö

4 x 200 ml

Säilytys

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainekset

Vesi, maitoproteiini, glukoosisiirappi, kasviöljyt (auringonkukka, rapsi), sakkaroosi, kuidut (fruktooligosakkaridit, inuliini), kivennäisaineet (kalsiumlaktaatti, kaliumkloridi, kalsiumsitraatti, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, kaliumsitraatti, magnesiumoksidi, natriumkloridi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, natriumselenaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi), emulgointiaine (E471), kalaöljy, koliinikloridi, vitamiinit (C, E, D, A, K, pantoteenihappo, niasiini, B6, B1, B2, foolihappo, B12, biotiini), aromit, stabilointiaine (karrageeni), L-karnitiini, tauriini, väri*.

 

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

 

* Väri:
Kermainen vanilja: beetakaroteeni
Mansikkapiirakka: E120
Kermatoffee: E150d

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.
Halal-sertifioitu.

Viitteet

1. Cramer et al. (2016). Impact of High-Protein Oral Nutritional Supplements Among Malnourished Men and Women with Sarcopenia; A Multicenter, Randomized,double-Blinded, Controlled Trial. JAMDA. 17:1044-1055. 2. Abizanda et al.(2015). Effects of an Oral Nutritional Supplementation Plus Physical Exercise Intervention on the Physical Function, Nutritional Status, and Quality of Life in Frail Institutionalized Older Adults: The ACTIVNES Study. JAMDA. 16, 439. 3. Bischoff-Ferrari et al. (2009): Fall prevention with supplemental and active forms of vitamin D: a meta-analysis of randomised controlled trials. BJM 339:b3692. 4. Bischoff-Ferrari et al. (2005): Fracture Prevention With Vitamin D Supplementation. A meta-analysis of randomized controlled trials. JAMA 293:2257–2264. 5. Slavin. Fiber an prebiotics: Mechanisms and Health Benefits. Nutrients 2013, 5, 1417–1435. 6. Abizanda et al. (2015). Effects of an Oral Nutritional Supplementation Plus Physical Exercise Intervention on the Physical Function, Nutritional Status, and Quality of Life in Frail Institutionalized Older Adults: The ACTIVNES Study. JAMDA. 16, 439. 7. Bischoff-Ferrari et al. (2009): Fall prevention with supplemental and active forms of vitamin D: a meta-analysis of randomised controlled trials. BJM. 339:3692. 8. MacKay et al. Altern Med Rev. (2003). Nutritional support for wound healing. Altern Med Rev. 8(4), 359-377. 9. Stratton & Elia (2007). A review of reviews: A new look at the evidence for oral nutritional supplements in clinical practice. Clinical Nutrition Supplements. 2, 5–23.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää