Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Protein

Resource® Protein

Kun proteiini on tärkeä osa ravitsemushoitoa

Runsasproteiininen täydennysravintojuoma, monta hyvää makuvaihtoehtoa Resource® Protein on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasproteiininen ravintojuoma, jonka rasvapitoisuus on suhteellisen pieni.

Tästä voit ladata tuotesivut

Indikaatiot

Tarkoitettu ruokavaliohoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemusriskissä oleville potilaille, joilla voi olla kohonnut proteiinintarve, esim. leikkauksen, lonkkamurtuman1, haavanhoidon2,3 tai sarkopeenisen lihavuuden vuoksi.4 Sopii myös esim. Crohnin taudin yhteydessä.

Käyttö

Resource® Protein on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä, huomioi korkea proteiinipitoisuus. Sopii vain yli 3-vuotiaille. Ei suonensisäiseen käyttöön.

 

RRavistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mieluiten kylmänä. Suklaan ja kahvin makuiset juomat voidaan tarjota myös vähän lämmitettyinä. Jos Resource® Protein -juoma lämmitetään mikroaaltouunissa, se tulee ensin kaataa toiseen astiaan.

Annostelu

1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Maku

Aprikoosi, Suklaa, Mansikka, Metsämarja, Kahvi, Vanilja.

Myyntiyksikkö

4 x 200 ml.

Säilytys

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainesosat

Vesi, maitoproteiinit, glukoosisiirappi, sakkaroosi, kasviöljy (rapsi), kivennäisaineet (kaliumkloridi, kaliumsitraatti, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), emulgointiaine (E471), aromit, tärkkelys*, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, A, tiamiini, riboflaviini, foolihappo, K, biotiini, D), stabilointiaine (E407), väri**.

 

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

 

* Kaikissa muissa makuvaihtoehdoissa paitsi Suklaassa
** Väri:
Aprikoosi: E120 ja E160aii
Mansikka: E120
Metsämarja: E120
Kahvi: E150c
Suklaa: vähärasvainen kaakaojauhe (1,4%)

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.
Halal-sertifioitu.

Viitteet

1. Wengstrom et al (2009). Importance of dietary advice, nutritional supplements and compliance for maintaining body weight and body fat after hip fracture. J. Nutr. Health Aging. 13, 632–638 (2009). 2. Cereda E, Gini A, Pedrolli C, Vanotti A. Disease-specific, versus standard, nutritional support for the treatment of pressure ulcers in institutionalized older adults: a randomized controlled trial. J Am Geriatr Soc 2009;57: 1395e402. 3. van Anholt RD, Sobotka L, Meijer EP, Heyman H, Groen HW, Topinkova E, et al. Specific nutritional support accelerates pressure ulcer healing and reduces wound care intensity in nonmalnourished patients. Nutrition 2010;26:867e72. 4. Milne AC, Potter J, Vivanti A et al. Protein and energy supplementation in elderly people at risk from malnutrition. Cochrane Database Syst Rev. 2009;CD003288.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää