Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Komplett Teho 1.5

RESOURCE® TEHO 1.5

Runsasenerginen ja miedon makuinen perusravintojuoma

Resource® Teho 1.5 on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää tasapainoisesti energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tästä voit ladata tuotesivut

Indikaatiot

Ravitsemushoitoon potilaille, joilla on vajaaravitsemus tai sen riski. Juoma sopii kaikille vajaaravituille potilaille jotka ovat tämän tarpeessa.

Käyttö

Resource® Teho 1.5 on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Sopii vain 3-vuoden iästä alkaen. Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön. Älä lisää ruokaa tai lääkkeitä jos tuotetta käytetään letkuravintona.

 

Ravistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mieluiten kylmänä. Kaakaon ja kahvin makuiset juomat voidaan tarjota myös kevyesti lämmitettyinä. Jos Resource® Teho 1.5 juoma lämmitetään mikroaaltouunissa, se on kaadettava ensin toiseen astiaan.

Annostelu

1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Maku

Aprikoosi, Banaani, Kaakao, Mansikka ja vadelma, Kahvi, Vanilja.

Myyntiyksikkö

4 x 200 ml

Säilytys

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainesosat

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiinit, kasviöljyt (rapsi, maissi, soijaöljy), sakkaroosi, kivennäisaineet (kaliumkloridi, magnesiumkloridi, natriumsitraatti, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, natriumselenaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi), aromi, stabilointiaine (E339), emulgointiaine (E471), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, A, riboflaviini, D, K, foolihappo, biotiini), sakeuttamisaine (E407), värit*.
Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

 

*Väri:
Aprikoosi: E120 ja 160a
Mansikka ja vadelma: E120
Kahvi: E150d
Kaakao: kaakaojauhe (1,5 %)

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää