Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Instant Protein

Resource® Instant Protein

Helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, joka lisää ruoan proteiinipitoisuutta

Resource® Instant Protein on konsentroitu kaseiinipohjainen maitoproteiinijauhe. Sitä käytetään lisäämään juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta. Jauhe on helppokäyttöinen ja neutraalin makuinen.

Tästä voit ladata tuotesivut

Indikaatiot

Resource® Instant Protein on tarkoitettu ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on vajaaravitsemus tai sen riski. Tuotetta suositellaan myös henkilöille, joilla on lisääntynyt proteiinintarve esimerkiksi haavojen hoidon yhteydessä tai kirurgisten toimenpiteiden jälkeen.1 Resource® Instant Protein sopii myös esim. Crohnin taudin yhteydessä.

Käyttö

Resource® Instant Protein on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Käytetään varoen vaikean munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä (estimoitu glomerulussuodosnopeus <30 ml/min/1.73m2). Aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön.

Voidaan käyttää sekä lämpimissä että kylmissä nesteissä ja valmiissa ruoissa.

Lämpimässä ruoassa tai juomassa: Sekoita Resource® Instant Protein pieneen määrään kylmää nestettä ennen sen lisäämistä ruokaan tai juomaan.

Kylmässä juomassa tai kastikkeessa: Resource® Instant Protein -jauheen voi sekoittaa suoraan juomaan tai ruokaan.

Annostelu

10–15 g jauhetta (2–3 ruokalusikallista) lisätään 150ml:aan nestettä tai 150 g:aan ruokaa. Räätälöidään potilaan iän ja kunnon/tarpeen mukaan.

Huom: Älä muuta jauheen ja veden suhdetta. Noudata annostusohjetta tai suosituksia päivittäisestä ravinnonsaannista.

Maku

Neutraali.

Myyntiyksikkö

1 x 400 g

Säilytys

Säilytetään viileässä ja kuivassa. Valmistettu tuote säilytetään peitettynä ja käytetään 6 tunnin kuluessa säilytettäessä huoneenlämmössä tai 24 tunnin kuluessa säilytettäessä jääkaapissa. Heitä pois ylijäänyt lämmitetty tuote. Käytetään 4 viikon sisällä avaamisesta. UHT-käsitelty.

Ainesosat

Maitoproteiini, emulgointiaine (soijalesitiini), paakkuuntumisenestoaine (E341).

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.

Viitteet

1. MacKay et al. Altern Med Rev. (2003). Nutritional support for wound healing. Altern Med Rev. 8(4), 359–377.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää