Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Energiajauhe

RESOURCE® ENERGIAJAUHE

Hiilihydraattipohjainen täydennysjauhe, joka lisää ruoan energiasisältöä

Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva täydennysjauhe, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman energiasisältöä. Jauhe on laktoositon, sakkaroositon, fruktoositon ja gluteeniton. Ei vaikuta ruoan ja juoman makuun ja on helppo käyttää.

Tästä voit ladata tuotesivut

Indikaatiot

Resource® Energiajauhe on tarkoitettu ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on imeytymishäiriö (esim. lyhytsuolioireyhtymä) sekä sairauksissa, joissa vaaditaan enemmän energiaa (esim.fenyyliketonuria (PKU) ja krooninen munuaisten vajaatoiminta). Valmistetta voi myös käyttää osana sekä vähärasvaista ruokavaliota että ennen röntgentutkimusta noudatettavaa hyvin vähäkuituista ruokavaliota.

Käyttö

Resource® Energiajauhe on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Sopii vain 3-vuoden iästä alkaen. Energiajauheen käytössä diabeteksen yhteydessä tulee olla varovainen.

 

Resource® Energiajauhe sopii sekä kylmiin että lämpimiin juomiin, keittoihin ja jälkiruokiin. Sekoita jauhe lämpimään juomaan tai keittoon. Jauheen liukeneminen kylmään nesteeseen kestää noin 5 minuuttia. Resource® Energiajauhetta voidaan käyttää suurempia määriä kuin glukoosia tai tavallista sokeria, koska sen osmolaliteetti on alhaisempi ja maku neutraali.

Annostelu

Annostelu riippuu siitä, kuinka paljon lisäenergiaa halutaan. Annosta kohti suositellaan 25 g (0,5 dl) jauhetta.

Maku

Neutraali.

Myyntiyksikkö

1 x 450 g.

Säilytys

Säilytetään viileässä ja kuivassa ja käytetään 4 viikon sisällä avaamisesta. Valmistettu tuote on säilytettävä peitettynä ja käytettävä 6 tunnin kuluessa säilytettäessä huoneenlämmössä tai 24 tunnin kuluessa säilytettäessä jääkaapissa.

Ainekset

Maltodekstriini


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää