Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Complete

Resource® Complete

Ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysjauhe

Resource® Complete on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasproteiininen täydennysjauhe, jota käytetään ruoan ja juoman rikastuttamiseen. Jauhe on neutraalin makuinen eikä se vaikuta ruoan tai juoman koostumukseen.

Tästä voit ladata tuotesivut

 

Indikaatiot

Resource® Complete on tarkoitettu ruokavaliohoitoon vajaaravituille tai sen riskissä oleville potilaille. Sopii myös esim. Crohnin taudin yhteydessä.

Käyttö

Resource® Complete on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön. Sopii vain 3-vuoden iästä alkaen. Kysy lääkäriltä tai ravitsemusterapeutilta oikeaa annostelua lapsille.

 

Valmistus: Valmistaaksesi juomaa, sekoita yksi annos (50 g jauhetta) nesteeseen. Ruokien täydentämiseen, lisää Resource® Complete lämpimiin tai kylmiin ruokiin (esim. keitot, soseet, jogurtit) ja sekoita. Ei vaikuta ruoan makuun tai rakenteeseen. 1 annos vastaa 50 g (noin 4 hieman kukkuraista ruokalusikallista).

 

Huom: Resource® Complete -jauhetta ei tule sekoittaa hyvin happamiin ruokiin tai juomiin (esim. hedelmämehut), koska happo voi vaikuttaa proteiinien saostumiseen. Tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta ravintoaineiden imeytymiseen.

Annostelu

1–3 annosta päivässä tai lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeistuksen mukaan käytettäessä ainoana ravinnonlähteenä.

Maku

Neutraali

Myyntiyksikkö

1 x 400 g.

Säilytys

Säilytetään viileässä ja kuivassa ja käytetään 4 viikon sisällä avaamisesta. Valmistettu tuote säilytetään peitettynä ja käytetään 6 tunnin kuluessa säilytettäessä huoneenlämmössä tai 24 tunnin kuluessa säilytettäessä jääkaapissa. Heitä pois ylijäänyt lämmitetty tuote.

Ainekset

Maltodekstriini, maitoproteiinit, rasvaton maitojauhe ja täysmaitojauhe, sakkaroosi, kasviöljyt (rapsi, auringonkukka (sisältää maitoa)), kivennäisaineet (kaliumsitraatti, kaliumkloridi, natriumsitraatti, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, natriumkloridi, rautafosfaatti, sinkkisulfaatti, kalsiumfosfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti, kromikloridi, natriumfluoridi), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E472b, soijalesitiini), vitamiinit (C, E, pantoteenihappo, niasiini, tiamiini, B6, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D, B12), hapettumisenestoaineet (E304, E306, sisältää soijalesitiiniä), paakkuuntumisenestoaine (E341).

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää