Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
2.5 Compact

Resource® 2.5 Compact

Ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintojuoma. Pienessä määrässä runsaasti energiaa

Tästä voit ladata tuotesivut

Resource® 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, maitopohjainen täydennysravintojuoma tiivistetyssä muodossa, 125 ml. Pienempi määrä sisältää saman verran energiaa ja ravintoaineita kuin muut 200 ml:n Resource® täydennysravintojuomat.

Indikaatiot

Resource® 2.5 Compact on tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville potilaille, joilla on huono ruokahalu. Sopii erityisen hyvin potilaille, joilla on huonontunut ruokahalu ja vaikeuksia syödä ja juoda suurempia määriä ruokaa ja juomaa. Sopii myös esim. Crohnin taudin yhteydessä.

Käyttö

Resource® 2.5 Compact on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Sopii aikuisille ja lapsille 3-vuoden iästä alkaen.

 

Ravistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mieluiten kylmänä. Voidaan nauttia myös pakastettuna jäätelön tapaan.

Annostelu

1–2 pulloa päivässä muun ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Maku

Persikka-Vanilja, Mustaherukka-Vadelma.

Myyntiyksikkö

4 x 125 ml.

Säilytys

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainesosat

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiini, kasviöljy (rapsi), sokeri, aromit, kivennäisaineet (kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, kaliumfosfaatti, natriumfosfaatti, kaliumhydroksidi, natriumsitraatti, rautafosfaatti, kaliumsitraatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, natriumfluoridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, kromikloridi, natriumselenaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, B1, B2, A, foolihappo, K, biotiini, D, B12), väri*.

 

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

 

* Väri:
Persikka-Vanilja: beetakaroteeni
Mustaherukka-Vadelma: E120

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibrestä saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia ja liukoista kuitua. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää