Resource® Activ

Runsasenerginen ravintojuoma, joka sisältää runsaasti korkealaatuista proteiinia, D-vitamiinia, kalsiumia ja omega-3-rasvahappoja

Resource® Activ sopii käytettäväksi terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Käytettäessä ravintolisänä suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1–2 pulloa. Tarvittaessa ravintojuoma soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Valmiste on tarkoitettu ainoastaan aikuisille.


Resource® Activ on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville henkilöille.

1–2 pulloa päivässä ravinnon lisänä tai ainoana ravintona lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan
Ananas, Vanilja-Mango ja Toffee-Banaani

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Avattu pakkaus tulee säilyttää uudelleen suljettuna jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin kuluessa. Pakkauksesta kaadettu ravintojuoma on peitettävä huolellisesti ja käytettävä 6 tunnin kuluessa, mikäli se säilytetään huoneenlämmössä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, maitoproteiinit, glukoosisiirappi, kasviöljyt (auringonkukka, rypsi), sakkaroosi, kuidut (fruktooligosakkaridit, inuliini), kivennäisaineet (kalsiumlaktaatti, kaliumkloridi, kalsiumsitraatti, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumselenaatti, natriumfluoridi, natriummolybdaatti, kromikloridi, kaliumjodidi), kalaöljy, emulgointiaine (E471), L-leusiini, koliinibitartraatti, vitamiinit (C, E, B6, pantoteenihappo, niasiini, D, biotiini, foolihappo, A, K, B12, tiamiini, riboflaviini), aromit, L-karnitiini, stabilointiaine (E407), tauriini, väriaine*.


Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.
*Väri:
Ananas: E160a
Vanilja-Mango: E160a
Toffee-Banaani: E150a


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioitu
Lisää ravintoa ja energiaa