Althéra® Alfaré® Alfamino®

AAA

Tärkeimpien valintojen tulee olla helppoja. Siksi Nestlé Health Science tarjoaa räätälöidyn ja kattavan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät pienten lasten vaihtelevat tarpeet ruoka-allergian yhteydessä. Tuotteet soveltuvat erityisesti lapsille, joilla on lehmänmaitoallergia tai muita ruoka-allergioita/intoleransseja.


Althéra, Alfaré ja Alfamino on kehitetty varhaisen vaiheen ravitsemushoitoon sopivaksi, katsomatta lapsen ikää tai oireiden vaikeusastetta.


Ruoka-allergia on kasvava ongelma, joka voi olla harmillinen sekä lapsille että vanhemmille. Maitoproteiiniallergia on merkittävä osa imeväisten ruoka-allergioista, tämä lisää osaltaan hyvin siedettyjen erityisravintovalmisteiden tarvetta.


Me Nestlé Health Sciencella kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne antavat parhaan mahdollisen avun ja seuraavat uusimpia suosituksia.


Tarjoamme lisäksi tuotteita ja palveluita, jotka auttavat vanhempia ja terveydenhuollon ammattilaisia tunnistamaan lehmänmaitoallergian oireet jo aikaisessa vaiheessa. Tämä helpottaa diagnosointia ja tekee hoidon valinnasta helpompaa.


Räätälöidyt tuotteet pikku vatsoille

Area of Interest
Expertise Category