Isosource® Mix 1.5 HP

Isosource® Mix 1.5 HP on ravitsemuksellisesti täysipainoinen kliininen ravintovalmiste. Se on tarkoitettu ravitsemushoitoon vajaaravituille tai sen riskissä oleville potilaille ja sitä käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaisesti. Letkuravintovalmistetta voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä, soveltuu 15-vuoden iästä alkaen. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Suositeltu päivittäinen annos on 750-1000 ml ainoana ravinnonlähteenä tai lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Avaamaton pakkaus säilytetään viileässä ja kuivassa. Ravinnonsiirtolaitteeseen yhdistettynä käytetään 24 tunnin kuluessa. Avattu ja uudelleen suljettu pullo voidaan säilyttää jääkaapissa ja käyttää 24 tunnin sisällä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, maltodekstriini, ennastettu broilerinliha 12,9%, maitoproteiinit, kasviöljyt (rapsi, soijaöljy), persikkasose 2,2%, appelsiinimehu tiivisteestä 1,8%, ravintokuitu (gluteeniton kaurakuitu, fruktooligosakkaridit, akaasiakumi, inuliini), MCT-öljy, ennastetut kasvikset 1,3% (vihreät pavut 1,12%, herne 0,18%), kivennäisaineet (natriumsitraatti, kaliumsitraatti, kalsiumlaktaatti, kaliumfosfaatti, magnesiumsitraatti, kalsiumfosfaatti, kalsiumkloridi, natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, rautalaktaatti, sinkkisulfaatti, rautafosfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti, natriumfluoridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti), emulgointiaine (E471, E472c), koliinibitartraatti, kalaöljy, happamuudensäätöaine (E330), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, foolihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, K, biotiini, D, B12), hapettumisenestoaine (E304). Gluteeniton. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.

Halal-sertifioitu


Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin