Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Protein / Protein Fibre

Isosource® Protein / Isosource® Protein Fibre

Kun elimistö tarvitsee runsaasti proteiinia

Tästä voit ladata tuotesivut

Isosource Protein ja Isosoure Protein Fibre ovat runsasproteiinisia letkuravintovalmisteita, joiden rasvahappokoostumus (20 % MCT-rasvaa) edesauttaa imeytymistä. Sisältää myös lisättyä kalaöljyä. EPA- ja DHA-rasvahappojen taso auttaa optimoimaan n6:n3-suhteen (4:1). Isosource Protein ja Isosoure Protein Fibre soveltuvat potilaille, joilla on suuri proteiinintarve esim. haavojen paranemisen tai kirurgisten toimenpiteiden yhteydessä.

 

Käyttö

Isosource Protein ja Isosource Protein Fibre soveltuvat potilaille, joilla on suuri proteiinintarve. Tätä esiintyy esim. haavojen paranemisen ja kirurgisten toimenpiteiden yhteydessä, lonkkamurtuma- ja dialyysipotilailla sekä heikentyneessä immuunipuolustuksessa.

IS50TM – kuituseos

Isosource Protein Fibre sisältää erityistä IS50 TM -kuituseosta, josta 50 % on liukoista, prebioottista kuitua ja 50 % liukenematonta kuitua. Kuituseos tukee suoliston hyvää terveyttä ja toimintaa.


Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin
Isosource Mix
Isosource Mix
Kliinisesti tutkittu letkuravintovalmiste, joka perustuu luonnollisiin ruoka-aineisiin, jotta se mahdollisimman paljon muistuttaisi tavallista ruokaa.
Lue lisää
Isosource Standard / Standard Fibre
Isosource Standard / Standard Fibre
Perusletkuravintovalmisteita, joiden rasvahappokoostumus (20 % MCT-rasvaa) edesauttaa imeytymistä. Sopii potilaille, joilla on normaali energian- ja ravinnontarve.
Lue lisää
Isosource Energy / Energy Fibre
Isosource Energy / Energy Fibre
Energiarikkaita letkuravintovalmisteita, joiden rasvahappokoostumus edesauttaa imeytymistä. Sopii potilaille, joiden energiantarve on normaalia suurempi tai joilla on nesterajoitus.
Lue lisää
Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin
Isosource Junior
Isosource Junior
Isosource Junior (1,0 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, jonka proteiinisisältö on sovellettu nuorempien lasten erityisiin tarpeisiin.
Lue lisää
Isosource Junior Fibre
Isosource Junior Fibre
Isosource Junior Fibre (1,0 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, jonka kuitu- ja proteiinisisältö on sovellettu nuorempien lasten tarpeisiin.
Lue lisää
Isosource Junior Energy
Isosource Junior Energy
Isosource Junior Energy (1,5 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste lapsille, joilla on lisääntynyt energian- ja ravinnontarve.
Lue lisää
Isosource Junior Energy Fibre
Isosource Junior Energy Fibre
Isosource Junior Energy (1,5 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, kuitupitoinen letkuravintovalmiste lapsille, joilla on lisääntynyt energian ja ravinnon sekä ravintokuidun tarve.
Lue lisää