Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Junior Energy Fibre

Isosource® Junior Energy Fibre

Lapsille, joilla on lisääntynyt ravinnon- ja kuiduntarve

Tästä voit ladata tuotesivut

Isosource Junior Energy Fibre (1,5 kcal/ml) on letkuravintovalmiste, jonka kuitu- ja proteiinisisältö soveltuu pienempien lasten ravitsemuksellisiin erityistarpeisiin.

 

Letkuravintovalmiste on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja soveltuu lapsille, joiden energian- ja ravinnontarve on lisääntynyt tai joilla on nesterajoitus ja samalla kuidun tarve.

 

Isosource Junior Energy Fibre –valmiste soveltuu 1 vuoden iästä alkaen ja sitä tulee käyttää lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa.

 

Sisältö ja koostumus

Isosource Junior Energy Fiber –valmisteessa oleva proteiinisekoitus sisältää sekä heraa että kaseiinia - hyvään siedettävyyteen ja imeytymiseen. Lisäksi valmisteeseen on lisätty kalaöljyä antamaan välttämättömiä EPA- ja DHA-rasvahappoja. Kalaöljy on tärkeää mm. vastustuskyvylle, neurologiselle toiminnolle ja näköaistille.

 

Isosource Junior Energy Fibre sisältää myös erityistä kuituseosta (IS50 TM), jossa 50 % on liukoista ja 50 % liukenematonta kuitua – parempaan peristaltiikkaan. Inuliini ja FOS vaikuttavat prebioottisesti.

Pakkaus

Isosource Junior Energy Fibre on saatavana 500 ml SmartFlex®-pullossa: tukeva, uudelleensuljettava ja käyttäjäystävällinen muovipakkaus.

 


Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin
Isosource Junior
Isosource Junior
Isosource Junior (1,0 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, jonka proteiinisisältö on sovellettu nuorempien lasten erityisiin tarpeisiin.
Lue lisää
Isosource Junior Fibre
Isosource Junior Fibre
Isosource Junior Fibre (1,0 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, jonka kuitu- ja proteiinisisältö on sovellettu nuorempien lasten tarpeisiin.
Lue lisää
Isosource Junior Energy
Isosource Junior Energy
Isosource Junior Energy (1,5 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste lapsille, joilla on lisääntynyt energian- ja ravinnontarve.
Lue lisää
Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin
Isosource Mix
Isosource Mix
Kliinisesti tutkittu letkuravintovalmiste, joka perustuu luonnollisiin ruoka-aineisiin, jotta se mahdollisimman paljon muistuttaisi tavallista ruokaa.
Lue lisää
Isosource Standard / Standard Fibre
Isosource Standard / Standard Fibre
Perusletkuravintovalmisteita, joiden rasvahappokoostumus (20 % MCT-rasvaa) edesauttaa imeytymistä. Sopii potilaille, joilla on normaali energian- ja ravinnontarve.
Lue lisää
Isosource Protein / Protein Fibre
Isosource Protein / Protein Fibre
Proteiinirikkaita letkuravintovalmisteita, jotka soveltuvat potilaille, joilla on suuri proteiinintarve esim. haavojen paranemisen tai kirurgisten toimenpiteiden yhteydessä.
Lue lisää
Isosource Energy / Energy Fibre
Isosource Energy / Energy Fibre
Energiarikkaita letkuravintovalmisteita, joiden rasvahappokoostumus edesauttaa imeytymistä. Sopii potilaille, joiden energiantarve on normaalia suurempi tai joilla on nesterajoitus.
Lue lisää