Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Mix

Isosource® Mix

Muistuttaa tavallista ruokaa

Tästä voit ladata tuotesivut

Isosource Mix sisältää ruoka-aineita, kuten broilerinlihaa, herneitä, vihreitä papuja ja persikoita. Tavoitteena on muistuttaa tavallisen aterian kokonaisuutta, ja samalla antaa potilaalle hänen tarvitsemansa energian ja ravinnon. Myös viskositeetin tulee olla sellainen, että sen voi antaa syöttö- tai peg-letkun kautta. Lisäksi Isosource Mix:n rasvahappokoostumus (20 % MCT-rasvaa) edesauttaa imeytymistä. Sisältää myös lisättyä kalaöljyä. EPA- ja DHA-rasvahappojen taso auttaa optimoimaan n6:n3-suhteen (3:1).

 

Isosource Mix on ollut markkinoilla yli 15 vuotta ja se on kliinisesti tutkittu.

 

Käyttö

Isosource Mix sisältää kuituja hedelmistä ja vihanneksista, mutta siihen on myös lisätty kuituseosta suositellun määrän saavuttamiseksi.

 

Kuituseos on nimeltään IS50 TM, siinä 50 % on liukoista, prebioottista kuitua ja 50 % liukenematonta kuitua. Kuituseos tukee suoliston hyvää terveyttä ja toimintaa. Isosource Mix –letkuravintovalmiste soveltuu hyvin sekä letkuruokinnan alkuvaiheeseen että pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Soveltuu aikuisille ja lapsille 3-vuoden iästä alkaen. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa.

 


Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin
Isosource Standard / Standard Fibre
Isosource Standard / Standard Fibre
Perusletkuravintovalmisteita, joiden rasvahappokoostumus (20 % MCT-rasvaa) edesauttaa imeytymistä. Sopii potilaille, joilla on normaali energian- ja ravinnontarve.
Lue lisää
Isosource Protein / Protein Fibre
Isosource Protein / Protein Fibre
Proteiinirikkaita letkuravintovalmisteita, jotka soveltuvat potilaille, joilla on suuri proteiinintarve esim. haavojen paranemisen tai kirurgisten toimenpiteiden yhteydessä.
Lue lisää
Isosource Energy / Energy Fibre
Isosource Energy / Energy Fibre
Energiarikkaita letkuravintovalmisteita, joiden rasvahappokoostumus edesauttaa imeytymistä. Sopii potilaille, joiden energiantarve on normaalia suurempi tai joilla on nesterajoitus.
Lue lisää
Ravitsemuksellisesti täysipainoista ravintoa, pieniin ja suuriin tarpeisiin
Isosource Junior
Isosource Junior
Isosource Junior (1,0 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, jonka proteiinisisältö on sovellettu nuorempien lasten erityisiin tarpeisiin.
Lue lisää
Isosource Junior Fibre
Isosource Junior Fibre
Isosource Junior Fibre (1,0 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, jonka kuitu- ja proteiinisisältö on sovellettu nuorempien lasten tarpeisiin.
Lue lisää
Isosource Junior Energy
Isosource Junior Energy
Isosource Junior Energy (1,5 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste lapsille, joilla on lisääntynyt energian- ja ravinnontarve.
Lue lisää
Isosource Junior Energy Fibre
Isosource Junior Energy Fibre
Isosource Junior Energy (1,5 kcal/ml) on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, kuitupitoinen letkuravintovalmiste lapsille, joilla on lisääntynyt energian ja ravinnon sekä ravintokuidun tarve.
Lue lisää