Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Alfaré

ALFARÈ®

Ratkaisu herkän suoliston ongelmiin

Tästä voit ladata tuotesivut

Alfaré on ensisijainen valinta, kun lapsella on ruoansulatuskanavan oireita ja imeytymisongelmia sekä maitoallergia tai ruoka-allergia/intoleranssi. Alfaré sisältää mm. MCT-rasvaa, DHA- ja GLA-rasvahappoja sekä nukleotidejä.

 

Alfaré on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja sitä voidaan käyttää syntymästä alkaen aina yhden vuoden ikään asti. Kuuden kuukauden iästä alkaen Alfarén kanssa voidaan tarjota myös muuta maidotonta ravintoa.

 

 

Varma valinta herkän suoliston ongelmiin

Alfaré on turvallinen ja hyvin siedetty valmiste imeväisikäisille, joilla on maitoallergia ja ruoansulatuskanavan vaivoja.* Se soveltuu hyvin käytettäväksi vaikean ripulin ja imeytymisongelmien, sekä vauritoituneen suolen limakalvon ja tulehdusten yhteydessä. (*Vandenplas Y, et al. Min Ped 2010.)

Koostumus

  • Alfaré sisältää 100 % pitkälle hydrolysoitua heraproteiinia, jossa 99 % herapeptideistä ovat < 1 000 Daltonia
  • Alfaré sisältää 40 % hyvin siedettyä ja helposti imeytyvää MCT-rasvaa. Tuotteeseen on myös lisätty anti-inflammatorisia DHA- ja GLA-rasvahappoja sekä nukleotidejä vahvistamaan suolen toipumista.

 

Lehmänmaitoallergian oireet

CoMiSS – työkalu, havainnoinnin tueksi, jolla voidaan tunnistaa lehmänmaidosta imeväisille ja pikkulapsille liittyviä oireita, kuten esim. ihottuma, oksennus, ripuli, ummetus ja vatsakipu.

CoMiSS esite

CoMiSS pisteytyslomake

 


Räätälöityjä tuotteita pikku vatsoille
Althéra, Alfaré ja Alfamino muodostavat tuotevalikoimamme, joka on tarkoitettu ruoka-allerian/intoleranssin ravitsemushoitoon. Valikoima on kehitetty sopimaan ravitsemushoidoksi, lapsen iästä tai oireiden vaikeusasteesta riippumatta.