Alfaré®

Alfaré on turvallinen ja hyvin siedetty valmiste imeväisikäisille, joilla on maitoallergia ja ruoansulatuskanavan vaivoja.* Se soveltuu hyvin käytettäväksi vaikean ripulin ja imeytymisongelmien, sekä vauritoituneen suolen limakalvon ja tulehdusten yhteydessä. (*Vandenplas Y, et al. Min Ped 2010.)

  • Alfaré sisältää 100 % pitkälle hydrolysoitua heraproteiinia, jossa 99 % herapeptideistä ovat < 1 000 Daltonia
  • Alfaré sisältää 40 % hyvin siedettyä ja helposti imeytyvää MCT-rasvaa. Tuotteeseen on myös lisätty anti-inflammatorisia DHA- ja GLA-rasvahappoja sekä nukleotidejä vahvistamaan suolen toipumista.

Räätälöidyt tuotteet pikku vatsoille

TÄRKEÄÄ TIETOA

Äitejä tulee kannustaa jatkamaan imetystä, vaikka heidän imeväisikäisillä lapsillaan olisi lehmänmaitoallergia. Tämä edellyttää yleensä ravitsemusterapeutin neuvontaa siten, että kaikki lehmänmaidon proteiinilähteet suljetaan kokonaan pois äidin ruokavaliosta. Jos päädytään käyttämään erityistä imeväiselle tarkoitettua ravintovalmistetta, on silloin tärkeää, että tuotteen etiketissä olevia ohjeita noudatetaan. Vesi ja pullot, joita ei ole keitetty, tai virheellinen laimennus voivat olla vaarallisia lapsen terveydelle. Väärin säilytetty, käsitelty, valmistettu tai annettu valmiste voi vähitellen johtaa imeväisen terveyteen negatiivisesti. Imeväisten ravitsemuksellisiin tarpeisiin kehitettyjä erityisiin lääkinnällisiin tarkoituksiin tarkoitettuja elintarvikkeita tulee käyttää terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.