Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Althéra

ALTHÉRA®

Turvalliseen alkuun

Tästä voit ladata tuotesivut

Althéra on turvallinen ja hyvin siedetty valinta imeväisille, joilla on todettu lehmänmaitoallergia. Althéra on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi syntymästä alkaen aina yhden vuoden ikään asti. Kuuden kuukauden iästä alkaen Althéran kanssa voidaan tarjota myös muuta maidotonta ravintoa. Vähän vanhemmat lapset voivat nauttia Althéraa osana muuta ruokavaliota. Kun tarjoat lapselle turvallisen tuotteen, jota lapsi voi käyttää pidemmän ajan, helpotat sekä sinun että vanhempien tilannetta.

 

Kesän 2018 aikana Althéra sai uuden purkin, uudistuksen myötä mittalusikka löytyy nyt kätevasti heti purkin kannen alta erillään jauheesta. Näin lusikkaan pääse käsiksi helposti ja hygienisesti.

 

Nestlé Health Science on rakentanut kokonaan uuden tehtaan hypoallergeenisille erityisvalmisteille; Althéra, Alfaré ja Alfamino. Tämän yhteydessä tuotantoprosessia on päivitetty vitamiini- ja kivennäisaineseoksen liukoisuuden optimoimiseksi. Tämän myötä jauheen väristä on tullut vähän keltaisempi ja maku on hieman muuttunut. Tilausnumero ja ravitsemuksellinen koostumus ovat pysyneet samana.

 

 

Ensisijainen valinta lehmänmaitoallergian yhteydessä

Althéra on ensisijainen valinta lehmänmaitoallergian yhteydessä, sisältää pitkälle hydrolysoitua heraproteiinia ja puhdistettua laktoosia. Althéra noudattaa uusimpia kliinisten ravintovalmisteiden hoitosuosituksia lehmänmaitoallergian ravitsemushoidossa. Se on todettu turvalliseksi ja hyvin siedetyksi.

(Niggeman B, et al. Pediatr Allergy Immunol 2008;19:348-354 och Vandenplas Y, et al. 2011;Poster PAAM 49-P.)

Koostumus

Althéra koostuu 100-prosenttisesti pitkälle hydrolysoidusta heraproteiinista, josta 99 % on < 1 000 Daltonia.

Puhdistettu laktoosi antaa täyteläisen ja miedon maun sekä edistää kalsiumin imeytymistä ja hyvien bifidobakteerien kasvua suolistossa.

 

Lehmänmaitoallergian oireet

CoMiSS – työkalu, havainnoinnin tueksi, jolla voidaan tunnistaa lehmänmaidosta imeväisille ja pikkulapsille liittyviä oireita, kuten esim. ihottuma, oksennus, ripuli, ummetus ja vatsakipu.

CoMiSS esite

CoMiSS pisteytyslomake

 


Räätälöityjä tuotteita pikku vatsoille
Althéra, Alfaré ja Alfamino muodostavat tuotevalikoimamme, joka on tarkoitettu ruoka-allerian/intoleranssin ravitsemushoitoon. Valikoima on kehitetty sopimaan ravitsemushoidoksi, lapsen iästä tai oireiden vaikeusasteesta riippumatta.