Althéra®

Althéra on ensisijainen valinta lehmänmaitoallergian yhteydessä, sisältää pitkälle hydrolysoitua heraproteiinia ja puhdistettua laktoosia. Althéra noudattaa uusimpia kliinisten ravintovalmisteiden hoitosuosituksia lehmänmaitoallergian ravitsemushoidossa. Se on todettu turvalliseksi ja hyvin siedetyksi.

(Niggeman B, et al. Pediatr Allergy Immunol 2008;19:348-354 och Vandenplas Y, et al. 2011;Poster PAAM 49-P.)

Althéra koostuu 100-prosenttisesti pitkälle hydrolysoidusta heraproteiinista, josta 99 % on < 1 000 Daltonia.
Puhdistettu laktoosi antaa täyteläisen ja miedon maun sekä edistää kalsiumin imeytymistä ja hyvien bifidobakteerien kasvua suolistossa.

Räätälöidyt tuotteet pikku vatsoille

TÄRKEÄÄ TIETOA

Äitejä tulee kannustaa jatkamaan imetystä, vaikka heidän imeväisikäisillä lapsillaan olisi lehmänmaitoallergia. Tämä edellyttää yleensä ravitsemusterapeutin neuvontaa siten, että kaikki lehmänmaidon proteiinilähteet suljetaan kokonaan pois äidin ruokavaliosta. Jos päädytään käyttämään erityistä imeväiselle tarkoitettua ravintovalmistetta, on silloin tärkeää, että tuotteen etiketissä olevia ohjeita noudatetaan. Vesi ja pullot, joita ei ole keitetty, tai virheellinen laimennus voivat olla vaarallisia lapsen terveydelle. Väärin säilytetty, käsitelty, valmistettu tai annettu valmiste voi vähitellen johtaa imeväisen terveyteen negatiivisesti. Imeväisten ravitsemuksellisiin tarpeisiin kehitettyjä erityisiin lääkinnällisiin tarkoituksiin tarkoitettuja elintarvikkeita tulee käyttää terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.