ThickenUp®

ThickenUp® vatkataan tai sekoitetaan hitaasti lämpimään tai kylmään juomaan, keittoon, kastikkeeseen tai soseeseen. Vatkataan, kunnes jauhe on liuennut kokonaan ja koostumus on halutunlainen. Jauheen voi sekoittaa myös sähkövatkaimella, sekoita hitaalla nopeudella 5–10 sekuntia.​


Tärkeää: ThickenUp® on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu nielemisvaikeuksista kärsivien potilaiden ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Vain suun kautta käytettäväksi. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Sopii 3-vuotiaasta alkaen.

Annostelu per 200 ml nestettä (vettä, mehua**, teetä, kahvia):

table


*International Dysphagia Diet Standardisation Initiative. Lisätietoa sivulta www.iddsi.org.

**Ohut neste (esim. vettä, mehua, teetä, kahvia). Muiden nesteiden sakeuttamiseen, katso lisätietoja www.nestlehealthscience.fi.
Puolita taulukossa oleva ThickenUp® Clearin määrä jos sakeutat 100 ml nestettä. ​

***Taso 4 voimakkaasti sakeutettu, arvioitu IDDSI:n lusikan kallistustestillä (www.iddsi.org). On ThickenUp® Clearin käyttäjän vastuulla varmistaa, että sakeutetun nesteen koostumus on sopiva.

Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä parasta ennen -päivään asti. Säilytä kuivassa ja viileässä, ei yli normaalin huoneenlämmön. Käytettävä 8 viikon sisällä avaamisesta. ​

Muunnettu tärkkelys (maissi)​


Maidoton ja gluteeniton​

Halal-seritifioitu​


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.THICKENUP