MUUTTAA KOOSTUMUKSEN VAIKUTTAMATTA MAKUUN, TUOKSUUN TAI VÄRIIN!
Välillä nielemisvaikeuksien (dysfagia) yhteydessä juomien, kuten vesi, maito, mehu, tuoremehu, kahvi ja tee, koostumusta on sakeutettava.
Resource ThickenUp Clear on helposti liukeneva amylaasiresistentti sakeuttamisjauhe (pohjautuu ksantaanikumiin), joka muuttaa ruoan ja nesteiden koostumuksen vaikuttamatta niiden makuun, tuoksuun tai väriin. Jauhe vaikuttaa välittömästi, nesteet eivät sameudu eivätkä sakeudu enempää myöhemmin.
Resource ThickenUp Clear:lla sakeutetun tuotteen voi pakastaa ja sulattaa tuotteen koostumukseen vaikuttamatta.
Lue täältä IDDSI:stä ja ThickenUp Clear:sta
THICKENUP

Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.
Oletko terveydenhuollon ammattilainen?