Peptamen® Junior Advance

Yksi Peptamenin® monista eduista on sen käyttäjäystävällinen SmartFlex™pakkaus. Edut:  

-    Helppo avata ja käsitellä 
-    Käytännöllinen muotoilu ja suljettu järjestelmä  
-    Uusinta teknologiaa käyttämällä voimme vähentää muovin määrää per pullo* ja käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa Saksan Osthofenin tehtaalla 
-    Pullo seisoo tukevasti varastoitaessa ja painuu kasaan sitä mukaa kun letkuravintoa käytetään. Helpompi käyttää ja kierrättää. 

*koskee 500 ml pulloa, josta tuli 3 grammaa kevyempi vuoden 2022 aikana 

  • Sopii ainoaksi ravinnonlähteeksi.  
  • Enteraalinen letkuravintovalmiste ravitsemushoitoon potilaille, joilla on sairaudesta johtuva vajaaravitsemus tai sen riski, imeytymishäiriö ja korkea energiantarve.  
  • Ei sovi potilaille, joilla on maitoallergia. 
  • Lapsille 1-vuoden iästä alkaen.  

Ravista pulloa ennen käyttöä! 

Suositeltu päivittäinen annos 500 – 1500 ml riippuen lapsen tarpeesta tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaisesti.

Avaamaton pakkaus säilytetään kuivassa ja viileässä. Ravinnonsiirtolaitteeseen yhdistettynä käytetään 24 tunnin kuluessa. Avattu ja uudelleen suljettu pullo säilyy jääkaapissa 24 tuntia. Pullosta kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. Tuote on UHT-käsitelty ja pakattu suojakaasuun.

Vesi, maltodekstriini, hydrolysoitu heraproteiini (maito), MCT-öljy, kasviöljyt (soijapapu, rapsi), kivennäisaineet (kalsiumsulfaatti, magnesiumkloridi, natriumsitraatti, kalsiumsitraatti, kaliumsitraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, natriumfosfaatti, kaliumfosfaatti, kaliumhydroksidi, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, natriumfluoridi, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumseleniitti, natriummolybdaatti), kuidut (frukto-oligosakkaridit, inuliini), emulgointiaineet (soijalesitiini, E471), kalaöljy, aromi, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, riboflaviini, tiamiini, A, foolihappo, K, biotiini, D), koliinikloridi, tauriini, sakeuttamisaine (E412), L-karnitiini, stabilointiaine (E407).  

Huom! Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä. 
Tuote on halal-sertifioitu  


Erityisen hyvin siedettyjä letkuravintovalmisteita