Peptamen® 2.0

Peptamen® 2.0 on runsasenerginen ja runsas proteiininen peptidipohjainen kliininen ravintovalmiste, jossa on 100 % heraproteiinia ja runsaasti MCT-rasvaa (70 %)


Peptamen® 2.0 on tarkoitettu vajaaravituille tai vajaaravitsemuksen riskissä oleville potilaille ja/tai potilaille, joilla on imeytymishäiriö ja/tai intoleranssi ja samanaikaisesti runsas proteiinin tarve. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Letkuravintovalmistetta voidaan aikuisilla käyttää ainoana ravinnonlähteenä.

750-1000 ml ainoana ravinnonlähteenä tai lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Avaamaton pakkaus säilytetään viileässä ja kuivassa. Ravinnonsiirtolaitteeseen yhdistettynä käytetään 24 tunnin kuluessa. Avattu ja uudelleen suljettu pullo säilyy jääkaappissa 24 tuntia. Tuote on UHT-käsitelty ja pakkattu suojakaasuun.

Vesi, maltodekstriini, hydrolysoitu heraproteiini (maito), MCT-öljy, soijaöljy, kivennäisaineet (kalsiumfosfaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, natriumsitraatti, magnesiumoksidi, natriumfosfaatti, rautasulfaatti, sinkkiksulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, natriummolybdaatti), emulgointiaine (soijalesitiini), kalaöljy, koliini, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, tiamiini, B6, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D), L-karnitiini, hapettumisenestoaineet (E304, E307b), happamuudensäätöaine (E330).


Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.


Halal-sertifioitu


Erityisen hyvin siedettyjä letkuravintovalmisteita