Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.

YRITYSHANKINNAT & KUMPPANUUDET

Rakentamalla edelleen ydintoimintaansa HealthCare Nutritionia, johtava toimija lääketieteellisen ravitsemusteollisuuden alalla, Nestlé Health Science on suuntautunut kehittämään ravintoa, joka muuttaa ihmisten tapaa hoitaa terveyttään ruoan avulla.
Tällä alueella Nestlé Health Science on tehnyt monia yrityshankintoja ja investointeja sekä luonut kumppanuuksia.


Hankkimalla Vitaflon, jonka pääkonttori on Ison-Britannian Liverpoolissa, me Nestlé Health Sciencella olemme voineet sijoittua nopeasti kasvavalle alalle, joka liittyy lasten synnynnäisiin aineenvaihduntasairauksiin.

Aineenvaihduntasairaudet johtuvat ruoan rasvan, hiilihydraattien tai proteiinien pilkkomiseen tarvittavien entsyymien puuttumisesta tai riittämättömästä toiminnasta, tämä voi johtaa vaikeisiin lääketieteellisiin ongelmiin ja usein räätälöityyn, elinikäiseen ravitsemushoitoon. Vitaflon ravintotuotteet auttavat potilaita säilyttämään tai palauttamaan aineenvaihdunnan homeostaasin, mikä on erittäin tärkeää potilaille. Hoitomyöntyvyyden kannalta on tärkeää kehittää tuotteita, jotka maistuvat hyvältä ja joita on helppo ja mukava käyttää.

http://www.vitafloweb.com


Elokuussa 2011 hankimme Prometheus Laboratories Inc. -yrityksen, jolla on 500 työntekijää, ja pääkonttori Kalifornian San Diegossa. Yrityshankinta on linjassa tavoitteemme kanssa, kehittää uusia tieteeseen pohjautuvia ravitsemustuotteita potilaille, joilla on maha-suolikanavan sairauksia tai suolen toimintahäiriö.

Prometheus on kehittänyt innovaatioita diagnostiikassa ja lisensoituja lääkkeitä gastrologian ja onkologian aloilla, ja yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen lääke-esittelijätiimi.

Prometheus on muun muassa tehnyt töitä Nestlé Health Sciencen Boost®-tuotemerkin käyttöalueen selkeyttämiseksi. Kyseessä on GI-alueen ravitsemustuote, jota markkinoi HealthCare Nutrition. Tämä on yksi osa työtämme, jotta voimme toteuttaa konseptin yksilöllisesti räätälöidystä terveydenhoidosta, joka rakentuu integroituun strategiaan yhdessä diagnostiikan, lääkehoidon ja ravitsemustuotteiden kanssa. Strategia, jossa lääkitystä täydennetään ravitsemushoidolla, joka voi optimoida lääkkeiden vaikutuksen ja lievittää sivuvaikutuksia, toipumisen edistämisen ja sairauden hoidon lisäksi.

http://www.prometheuslabs.com


Nestlé Health Science on hankkinut Pamlabin, USA:ssa sijaitsevan yrityksen, jolla on innovatiivinen tuotevalikoima elintarvikkeita ravitsemushoitoon sellaisille potilaille, joilla on lievä kognitiivinen heikentymä, masennusta ja diabetekseen liittyvä perifeerinen neuropatia.

Yrityshankinta vahvistaa Nestlé Health Sciencen tuotevalikoimaa aineenvaihdunnallisen terveyden ja aivoterveyden alalla.

Pamlabin tuotevalikoimassa on reseptillä ostettavia kliinisiä ravintovalmisteita, esimerkiksi Metanx®, yksi Pamlabin tärkeimmistä tuotteista. Se on kehitetty diabetespotilaiden erityisten ravitsemustarpeiden täyttämiseksi. Pamlab valmistaa myös Deplin®-tuotetta, kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti potilaille, joilla on antidepressiivinen lääkitys kliiniseen depressioon.

Lisäksi yritys valmistaa CerefolinNAC®-valmistetta, kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty niihin erityisiin aineenvaihdunnan ravitsemustarpeisiin, jotka liittyvät lievään kognitiiviseen heikentymään.

Huomaa, että Pamlabin tuotteita myydään vain USA:ssa, ne ovat reseptillä ostettavia, ja niitä tulee käyttää lääketieteen ammattilaisen valvonnassa.

http://www.pamlab.com


Nutrition Science Partners Limited (NSP) on uusi suhteessa 50/50 omistettu yhteisyritys, jonka muodostavat Nestlé Health Science, Nestlén kokonaan omistama tytäryhtiö, sekä lääke- ja terveys- ja sairaanhoitoalan yritys Chi-Med.

NSP tulee tutkimaan, kehittämään, valmistamaan ja markkinoimaan innovatiivisia ravitsemustuotteita ja lääketieteellisiä tuotteita, joita valmistetaan botaanisista kasveista.

Uusi kumppanuus tulee antamaan Nestlé Health Sciencelle mahdollisuuden käyttää yhtä maailman parhaista perinteisen kiinalaisen lääketieteen kasvikokoelmista. NSP tulee keskittymään maha- ja suolistosairauksiin, mutta tulevaisuudessa se mahdollisesti laajentaa aineenvaihdunta- ja aivosairauksien aloille.


Nestlé Health Science on hankkinut vähemmistöosuuden Accerasta, yksityisessä omistuksessa olevasta amerikkalaisyhtiöstä, joka sijaitsee Broomfieldissä, Coloradossa (USA). Accera on erikoistunut tutkimaan, kehittämään ja kaupallistamaan lääketieteellisiä elintarvikkeita neurodegeneratiivisiin sairauksiin, kuten Alzheimerin tautiin, joka koskee yli 30 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Osuus Accerassa on antanut Nestlé Health Sciencelle mahdollisuuden edistyä aivoterveyden alalla, mikä sopii hyvin visioomme tieteeseen perustuvasta ravitsemuksesta. Acceran tärkein tuotemerkki, Axona®, on kliininen ravintovalmiste. Se on jo Amerikan markkinoilla ja on tarkoitettu lievän ja keskivaikean vaiheen Alzheimerin taudin kliiniseen ravitsemushoitoon.

Huomaa, että Axona® on kaupallisesti saatavilla vain USA:ssa.

www.accerapharma.com