ANNAMME TERVEYDELLE RAVINTOAVuonna 2011 perustettu Nestlé Health Science (NHSc) on maailmanlaajuinen johtaja ravitsemustieteen alalla. Sen tavoitteena on kehittää tuotteita ja hoitoja hyvän terveyden saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tarjoamme kattavan valikoiman tieteellisesti kehitettyjä kliinisiä ravitsemustuotteita, lisäravinteita ja terveellisiä elintarvikkeita.


NHSc:n päämaja sijaitsee Sveitsissä. Työntekijöitä meillä on maailmanlaajuisesti yli 5 000, ja yrityksemme toimii 66 maassa. 


Noin puolet toiminnastamme koostuu kliinisestä ravitsemuksesta (terveyspalvelujen tarjoajien asiakkailleen välittämistä tuotteista), kun taas toinen puolisko koostuu lisäravinteista ja terveellisistä elintarvikkeista. Laajasta valikoimastamme löytyy tuotteita niin vauvoille kuin iäkkäimmillekin kansalaisille, ja ne on tarkoitettu sekä kehonsa hyvinvointia parantamaan pyrkiville että sairauksien vuoksi erikoisravintoa tarvitseville ihmisille.


Kliinisen ravitsemuksen alalla valikoimaamme sisältyy tuotteita ja palveluja, joita terveydenhoitohenkilöstö suosittelee sairauksien tai muiden haastavien elämäntilanteiden vuoksi erikoisruokavaliota tarvitseville potilaille. Näitä tuotteita käytetään lähinnä terveydenhoitoalalla, esimerkiksi sairaaloissa, vanhainkodeissa, tilapäistä hoitoa tarjoavissa laitoksissa sekä kotisairaanhoidossa. Tuotteiden maksajina ovat yleensä julkisen terveydenhuollon laitokset joko itse tai valtion tuella. Nykyinen tuotevalikoima on suunnattu lasten, aikuisten ja vanhusten sairaanhoitoon, ruoka-allergikoille sekä akuuttihoitoon.


Kuluttajien terveystietoisuus ja lukeneisuus kasvaa koko ajan, ja he hakevat terveellisempää elämistä edesauttavia ravitsemusratkaisuja. Terveellisten elintarvikkeiden alalla yhdistämme tieteeseen perustuvan innovoinnin ja maailmanlaajuisen kattavuuden. Näin voimme vastata ihmisten lisääntyneeseen kiinnostukseen terveellisempiin elintarvikkeisiin ja lisäravinteisiin.


Tuotteitamme on saatavilla apteekeissa, ruoka- ja luontaistuotekaupoissa sekä verkossa. Keskitymme nopeasti kasvaviin alueisiin, kuten terveeseen ikääntymiseen, erilaisia tarpeita omaavien lasten kasvuun, vatsan ja suoliston terveyteen sekä aineenvaihdunnan häiriöihin.


Tieteellisesti kehitettyjen ratkaisujen ja tutkimuksen parissa tekemämme työn ansiosta voimme tarjota ravitsemusratkaisuja, jotka todella kohentavat niin kuluttajien, potilaiden kuin hoitajienkin elämänlaatua. Vuonna 2018 avasi ovensa Nestlén tuote- ja tekniikkakeskus (Nestlé Product Technology Center) New Jerseyn Bridgewaterissa. Keskus parantaa entisestään edellytyksiämme työskennellä terveellisten ja tärkeiden ravitsemusratkaisujen tuottamisen parissa.