Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Oral Impact

Oral Impact® Jauhe

Ravitsemuksellisestitäysipainoinen, sisältää arginiinia, omega-3-rasvahappoja ja nukleotideja. Perioperatiivisille potilaille
.

Tästä voit ladata tuotesivut

Oral Impact® on ravintojuoma, joka sisältää arginiinia, omega-3-rasvahappoja ja nukleotideja, jotka tutkimusten mukaan vähentävät postoperatiivisten infektioiden määrää, sairaalassaoloaikaa sekä on myös kustannustehokas käyttää.1,2.

 

:915-921 10. Weiman et al. Clin Nutr 2006;25: 224-244 8. Waitzberg et al. World J Surg 2006;30:1592-1604

 

 

Indikaatiot

Ruokavaliohoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemusriskissä oleville potilaille pre- ja postoperatiivisesti vahvistamaan kehon immuunivastetta ennen suuria elektiivisiä leikkaustoimenpiteitä, esim. ylemmmän ruoansulatuskanavan leikkausten (ruokatorvi, mahalaukku, haima), alemman ruoansulatuskanavan leikkausten (paksu- ja peräsuoli) sekä trauman yhteydessä.1–12

 

Käyttö

Oral Impact® on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Sopii vain aikuisille. Nautitaan suun kautta tai letkuravintona. Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön. Älä lisää ruokaa tai lääkkeitä jos tuotetta käytetään letkuravintona. Ei sovi vaikeaa sepsistä sairastaville potilaille.

 

Annostus

3 pussia päivittäin muun ravinnon lisänä 7 päivän ajan ennen leikkausta. Vajaaravituille potilaille jatketaan leikkauksen jälkeen annostuksella 4–5 pussia päivässä vähintään 7 päivän ajan tai terveydenhoitohenkilökunnan ohjeiden mukaisesti.

Sekoita pussin sisältö 250 ml vettä (keitetty ja jäähdytetty). Käytä sekoittamiseen sähkövatkainta, vispilää tai haarukkaa.

Huom:
Älä muuta suhdetta. Noudata annosteluohjetta tai suosituksia päivittäisestä annoksesta.

 

Maku

3 Trooppinen hedelmä

 

Myyntiyksikkö

370 g (5 pussia à 74 g)

 

Säilytys

Säilytetään viileässä ja kuivassa. Valmis juoma peitetään huolella ja käytetään 6 tunnin sisällä säilytettäessä huoneenlämmössä tai 24 tunnin sisällä säilytettäessä jääkaapissa. Pakattu suojakaasuun.

 

Ainekset

Sakkaroosi, heraproteiini (maito), maltodekstriini, L-arginiini, kalaöljy, kuitu (guarkumi), kivennäisaineet (kaliumsitraatti, natriumkloridi, kalsiumfosfaatti, magnesiumsitraatti, kaliumfosfaatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, natriummolybdaatti, natriumfluoridi), keskipitkät triglyseridit (MCT), maissiöljy, happamuudensäätöaine (E330), RNA uutettu hiivasta, stabilointiaine (E415), koliinibitartraatti, emulgointiaine (soijalesitiini), vitamiinit (C, E, pantoteenihappo, niasiini, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, D, K, biotiini), aromit, hapettumisenestoaineet (E304, E306, E307, sisältää soijalesitiiniä), värit (punajuuri, beetakaroteeni).
Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.

 

Viitteet

1. Chevrou-Séverac H et al. Cost-effectiveness analysis of immune-modulating nutritional support for gastrointestinal cancer patients. Clinical Nutrition 2013 Sep 13. 2. Drover JW et al. Perioperative use of arginine-supplemented diets: a systematic review of the evidence. Am Coll Surg. 2011 Mar. 3. Kanagaraj et al. Ann Surg 2012;255:1060-1068. 4. Cerantola et al. British Journal of Surgery 2011; 98: 37–48. 5. Braga et al. Arch Surg 2002 ;137 :174-180 6. Gianotti et al. Gastroenterology 2002;122 :1763-1770 7. Gianotti et al. Schock 2000;14 :325–330. 8. Braga et al. Arch Surg 1999;134 :428–433. 9. Senkal et al. Arch Surg 1999 ;134 :1309–1316. 10. Snyderman et al. Laryngoscope 1999; 109 :915–921. 11. Waitzberg et al. World J Surg 2006;30:1592– 1604. 12. Weimann et al Clinical Nutrition (2006) 25, 224–244.