Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
2.0+fibre

Resource® 2.0+fibre

Runsasenerginen ja proteiinipitoinen täydennysravintojuoma, sisältää prebioottisia kuituja

Tästä voit ladata tuotesivut

Resource® 2.0+fibre on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasenerginen täydennysravintojuoma. Resource® 2.0+fibre sisältää sekoituksen prebioottisia kuituja, 50 % FOS ja 50 % GOS. Tutkimuksissa on todettu, että tämä edistää hyvää bakteeritasapainoa suolistossa1,2 ja pienentää osaltaan tulehdusten, ripulin ja ummetuksen riskiä.3,4

Indikaatiot

Resource® 2.0+fibre on tarkoitettu vajaaravittujen tai vajaaravitsemusriskissä olevien potilaiden ruokavaliohoitoon. Sopii myös Crohnin taudin yhteydessä. Hyvä valinta vajaaravituille potilaille, joiden on vaikea syödä ja juoda suuria määriä esim. syövän,5 COPD:n,6 ikääntymiseen liittyvien ravitsemusongelmien5 tai sydämen vajaatoiminnan vuoksi.6 Juoma sopii hyvin välipalaksi ja sen voi jakaa pieniin annoksiin päivän mittaan nautittavaksi. Juomaa voidaan myös käyttää nesterajoituksen yhteydessä.

Käyttö

Resource® 2.0+fibre on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä. Sopii vain yli 3-vuotiaille. Suun kautta annettavaksi tai letkuruokintaan. Älä lisää ruokaa tai lääkkeitä jos tuotetta käytetään letkuravintona.

 

Ravistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mielellään kylmänä. Voidaan pakastaa jäätelöksi.

 

Resource® 2.0+fibre Neutraalia voi käyttää ruoanvalmistuksessa.

 

Annostelu

Aikuisille 1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Maku

Aprikoosi, Mansikka, Metsämarja, Neutraali, Kahvi, Suklaa.

Myyntiyksikkö

4 x 200 ml.

Säilytys

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytetään suljettuna jääkaapissa ja käytetään vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainekset

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiini, kasviöljy (rapsi), kuitu [galakto-oligosakkaridit (sisältää maitoa), frukto-oligosakkaridit], sakkaroosi*, kivennäisaineet (natriumsitraatti, kaliumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, rautasulfaatti, natriumkloridi, sinkkisulfaatti, kalsiumsitraatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), emulgointiaineet (E472e, E471), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D), happamuudensäätöaineet (E330, E525), stabilointiaine (E418), aromi, värit**.

 

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

 

*Neutraali maku ei sisällä sakkaroosia
**Väri:
Aprikoosi: E120 ja beetakaroteeni
Mansikka: E120
Metsämarja: E120
Kahvi: E150C Neutraali maku: makeutusaine (asesulfaami K)

 

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.
Halal-sertifioitu.

Viitteet

1. Slavin. Fiber an prebiotics: Mechanisms and Health Benefits. Nutrients 2013, 5, 1417–1435. 2. Buigues et al. (2016) Effect of prebiotic Formulation on Fraility Syndrome: A Randomized, Double.Blind Clinical Trial. Int. J. Mol. Sci. (2016) 17. 3. Spapen et al. Soluble fibre reduces the incidence of diarrhea in septic patients receiving total nutrition: a prospective, double-blind, randomized and controlled trial. 2001; 20(4):301–305. 4. Karlsson et al. (2009). Geriatrics II. Clinical Nutrition Supplements. 4, 45 (2009). 5. Ricardi et al. (2013).Oral nutritional supplements intake and nutritional status among inpatients admitted in a tertiary hospital. Nutr Hosp. 28(4):1357-1360. 6. Stratton & Elia (2007). A review of reviews: A new look at the evidence for oral nutritional supplements in clinical practice. Clinical Nutrition Supplements. 2, 5–23.


Lisää ravintoa ja energiaa
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, jossa on ohut koostumus ja suhteellisen alhainen rasvapitoisuus, 7 g per pullo.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0:sta saa maksimaalisesti energiaa minimaalisesta määrästä (2 kcal/ml). Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja runsasenerginen täydennysravintojuoma, johon on lisätty proteiinia. Tuote täyttää vajaaravitun potilaan ravinnontarpeen.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Teho 1.5
Resource® Teho 1.5
Resource Teho on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka sisältää energiaa, proteiinia, rasvaa, vitamiineja sekä kivennäisaineita.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Compact
Resource® 2.5 Compact
Resource 2.5 Compact on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma. 125 ml:n pullo sisältää yhtä paljon energiaa ja ravintoaineita kuin monet 200 ml:n täydennysravintojuomat.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> 2.5 Fibre Compact
Resource® 2.5 Fibre Compact
Resource 2.5 Fibre Compact sisältää liukoisia kuituja, joilla on prebioottinen vaikutus. Kuidut edesauttavat suoliston hyvän bakteeritasapainon saavuttamisessa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv on runsasproteiininen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintojuoma, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden ravinnontarpeisiin, mm. lisäämällä kalsiumia ja D-vitamiinia.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus on rasvaton, helposti nautittava ja virkistävä täydennysravintojuoma, joka sisältää hedelmämehua. Voidaan käyttää runsasenergisenä vaihtoehtona vedelle ja mehulle tai ruokajuomana.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup on runsasenerginen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravintolisä. Vaihtoehto makeille täydennysravintovalmisteille. Valmis syötäväksi, useita makuja.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Instant Protein
Resource® Instant Protein
Resource Instant Protein on helposti liukeneva maitoproteiinijauhe, jossa on 90 % proteiinia - lisäämään lämpimien ja kylmien juomien ja ruokien proteiinipitoisuutta.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> Energiajauhe
Resource® Energiajauhe
Resource® Energiajauhe on helposti liukeneva, maltodekstriinipohjainen tuote, jota käytetään lisäämään ruoan ja juoman hiilihydraattipitoisuutta sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoidossa.
Lue lisää
Resource<sup>®</sup> aktiva
Resource® aktiva
Lue lisää