Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Althéra • Alfare • Alfamino

Althéra® Alfare® Alfamino ®

Valinta, joka muuttaa elämän

Tärkeimpien valintojen tulee olla helppoja. Siksi Nestlé Health Science tarjoaa räätälöidyn ja kattavan valikoiman tuotteita, jotka täyttävät pienten lasten vaihtelevat tarpeet ruoka-allergian yhteydessä. Tuotteet soveltuvat erityisesti lapsille, joilla on lehmänmaitoallergia tai muita ruoka-allergioita/intoleransseja.


Althéra, Alfaré ja Alfamino on kehitetty varhaisen vaiheen ravitsemushoitoon sopivaksi, katsomatta lapsen ikää tai oireiden vaikeusastetta.


Ruoka-allergia on kasvava ongelma, joka voi olla harmillinen sekä lapsille että vanhemmille. Maitoproteiiniallergia on merkittävä osa imeväisten ruoka-allergioista, tämä lisää osaltaan hyvin siedettyjen erityisravintovalmisteiden tarvetta.


Me Nestlé Health Sciencella kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne antavat parhaan mahdollisen avun ja seuraavat uusimpia suosituksia.


Tarjoamme lisäksi tuotteita ja palveluita, jotka auttavat vanhempia ja terveydenhuollon ammattilaisia tunnistamaan lehmänmaitoallergian oireet jo aikaisessa vaiheessa. Tämä helpottaa diagnosointia ja tekee hoidon valinnasta helpompaa.


Räätälöidyt tuotteet pikku vatsoille