Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.


Oletko terveydenhuollon ammattilainen?
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Sinut ohjataan nyt aloitus sivullemme.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.

ANNAMME TERVEYDELLE RAVINTOA

Me Nestlé Health Sciencella uskomme lujasti siihen, että oikeanlainen ravinto voi auttaa meitä kaikkia voimaan paremmin – riippumatta siitä, missä elämänvaiheessa olemme. Tämän ajatuksen pohjalta olemme työskennelleet siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 2011 Healthcare Nutritionista, joka oli yksi Nestlé-konsernin sisällä olevista toiminnoista.

Koska olemme vakuuttuneita siitä, että hyvä ravitsemus on terveyden kannalta ratkaisevaa, meille on hyvin tärkeää, että tuotteillamme on vaikutusta. Niillä tulee olla todistettu arvo – sekä kliininen että terveystaloudellinen.

Uuden teollisuudenalan edelläkävijä

Emme tyydy olemaan hyviä, vaan pyrimme olemaan edelläkävijöitä tieteeseen perustuvissa ravitsemusratkaisuissa. Päästäksemme tavoitteeseemme investoimme jatkuvasti tutkimukseen ja innovointiin, ja käytämme uusimpia tekniikoita kehittäessämme tuotteitamme. Tutkimme esimerkiksi sitä, miten ravintoaineet voivat vaikuttaa sairauksiin solutasolla.

 

Yksinkertaisesti sanottuna haluamme luoda yhteyden elintarvikkeiden ja lääkkeiden välille, aina helposti saatavista kuluttajatuotteista edistyneeseen lääketieteelliseen ravitsemukseen. Ravitsemusratkaisumme auttavat päivittäin lähes 2,5 miljoonaa ihmistä voimaan paremmin. Se saa meidät voimaan hyvin.

Globaaliin terveyteen

Kunnianhimoinen tavoitteemme ravinnon ja terveyden suhteen on yhteinen meille ja kollegoillemme kaikkialla maailmassa. Nestlé Health Science on maailmanlaajuinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsin Veveyssä. Yhteensä meitä on noin 3 000 työntekijää tekemässä töitä tuotteidemme ja tutkimusten parissa.